Селектор Хрватске преузима великана Серије А?!

Како преносе италијански медији, селектор фудбалера Хрватске, Златко Далић, би могао да замени Лучана Спалетија, на клупи миланског Интера.

Фудбал 06.02.2019 | 12:15
Селектор Хрватске преузима великана Серије А?!
Далић је добитник индивидуалне награде Ђани Брера због успеха на протеклом Светском првенству у Русији, где су репрезентативци Хрватске поклекли на последњем степенику.

Награда носи име по респектабилном италијанском новинару и свечано се додељује у позоришту "Театро дал Верме" у Милану од 2001. и Далић је постао први човек ван Италије који је добио ову награду.

Директор Интера Бепе Марота није штедео речи када је хвалио хрватског селектора, рекавши како је награду освојио поптуно заслужено и показао да је један од најбољих тренера на планети када ради у критичним условима.

"Морам се захвалити својим играчима. Ми смо мала али поносна земља. Примити овакву награду није само моје остварење, него и остварење свих мојих играча. Један сан је остварен, а други је тренирати клуб у Италији", Изјавио је Златко Далић.

Италијанским медијима није дуго требало да повежу Интер и Далића, поготово након испадања Интера из Купа Италије, као и лоших резултата у Серији А.

Евидентно је да је Спалети у незавидној позицији, а видећемо да ли је управо Далић његова замена. Спекулише се и о Антонију Контеу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар