Пех за Звезду: Повриједио се Гобељић!

Биће спреман за вечити дерби! Гајић стигао, Гобељић одлази! Пех за Звезду на припремама у Турској.

Фудбал 05.02.2019 | 21:50
Пех за Звезду: Повриједио се Гобељић!
Пех за експедицију Црвене звезде у Белеку! Три дана пре осталих првотимаца у Београд ће се вратити универзалац црвено-белих Марко Гобељић.

Популарни Гобеља је добио ударац током дуела са Лудогорецом, па је пропустио данашњи меч против Работничког. Неће га бити ни на генералној проби, заказаној за 8. фебруар, када црвено-бели одмеравају снаге са Марибором.

„Враћам се у Београд да бих имао терпаије, биће ми потребно 10 до 15 дана за опоравак. Бићу спреман за вечити дерби, поручио је Гобељић.

И поред одласка Марка Гобељића број играча на Звездиним тренинзима биће исти. Данас је у Белек допутовао нови фудбалер српског шампиона Милан Гајић. Он је дуел против Работничког гледао у цивилној опреми. Врло вероватно је да ће сутра одрадити први тренинг са црвено-белима.

Одлично раде фудбалери Црвене звезде у Турској, бележе победе и добре партије у припремним утакмицама, али стигао их је један пех.

Марко Гобељић ће због повреде морати раније назад у Београд. Лет из Анталије планиран је за среду, три дана пре остатка тима.

Десни бек је истегао ложу и пропустио утакмицу са Работничким, а неће бити ту за дуел са Марибором у петак.

"Враћам се у Београд да бих имао терапије, требаће ми 10 до 15 дана за опоравак. Бићу спреман за дерби (27. фебруар)", рекао нам је Гобељић који је са трибина пратио дуел против Работничког. 

И поред његовог одласка број играча на тренинзима неће се мењати, пошто је у уторак у Анталију допутовао Милан Гајић, који је данашњи дуел пратио у "цивилу" са клупе за резервне играче.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар