Peh za Zvezdu: Povrijedio se Gobeljić!

Biće spreman za večiti derbi! Gajić stigao, Gobeljić odlazi! Peh za Zvezdu na pripremama u Turskoj.

Fudbal 05.02.2019 | 21:50
Peh za Zvezdu: Povrijedio se Gobeljić!
Peh za ekspediciju Crvene zvezde u Beleku! Tri dana pre ostalih prvotimaca u Beograd će se vratiti univerzalac crveno-belih Marko Gobeljić.

Popularni Gobelja je dobio udarac tokom duela sa Ludogorecom, pa je propustio današnji meč protiv Rabotničkog. Neće ga biti ni na generalnoj probi, zakazanoj za 8. februar, kada crveno-beli odmeravaju snage sa Mariborom.

„Vraćam se u Beograd da bih imao terpaije, biće mi potrebno 10 do 15 dana za oporavak. Biću spreman za večiti derbi, poručio je Gobeljić.

I pored odlaska Marka Gobeljića broj igrača na Zvezdinim treninzima biće isti. Danas je u Belek doputovao novi fudbaler srpskog šampiona Milan Gajić. On je duel protiv Rabotničkog gledao u civilnoj opremi. Vrlo verovatno je da će sutra odraditi prvi trening sa crveno-belima.

Odlično rade fudbaleri Crvene zvezde u Turskoj, beleže pobede i dobre partije u pripremnim utakmicama, ali stigao ih je jedan peh.

Marko Gobeljić će zbog povrede morati ranije nazad u Beograd. Let iz Antalije planiran je za sredu, tri dana pre ostatka tima.

Desni bek je istegao ložu i propustio utakmicu sa Rabotničkim, a neće biti tu za duel sa Mariborom u petak.

"Vraćam se u Beograd da bih imao terapije, trebaće mi 10 do 15 dana za oporavak. Biću spreman za derbi (27. februar)", rekao nam je Gobeljić koji je sa tribina pratio duel protiv Rabotničkog. 

I pored njegovog odlaska broj igrača na treninzima neće se menjati, pošto je u utorak u Antaliju doputovao Milan Gajić, koji je današnji duel pratio u "civilu" sa klupe za rezervne igrače.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar