Ученик пријавио вршњачко насиље

Полицији у Теслићу малољетни ученик пријавио је вршњака из школе да га дужи период злоставља и узнемирава, рекли су за Српскаинфо у Полицијској управи Добој.

Република Српска 05.02.2019 | 13:36
Ученик пријавио вршњачко насиље
Према њиховим ријечима, случај је пријављен јутрос, а о свему је обавијештен дежурни тужилац за малољетнике ОЈТ Добој.

Према незваничним сазнањима, малољетник је у пријави навео да га други ученик физички и на друге начине малтретира. 

– За сада је у току провјера тих информација, а са овим учеником разговор ће обавити и психолог – рекао је извор близак истрази.

(Српска.инфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

За

05.02.2019 14:26

Врсњацко насиље је проблем и сколе.Засто плацамо порез.Свака скола у обје смјене треба имати полицајца.И да се у старту пријави па позову на разговор и уценици и родитељи.Испитати ста је права истина.Спрецити и лазне оптузбе у старту као и насиље било које врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Флука

05.02.2019 14:42

Насиље врсе, неваспитана дјеца,куцни одгој,и дјеца богатих,не сва,али вецином,њима се гледа кроз прсте,а сиротињу малтретирају,отац,мати,стриц,на функцији, недодирљиви,и касније имамо убице,наркодилере

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕСЛИЋ

06.02.2019 07:12

И моје дијете је било психолошки малтретирано у овој школи од стране надобудног и сина богатог тате. Сваки пут кад је мој син одговарао пред професором тај лик се кревељио, смијао и деконцентисао га, правио се најпаметнији и много битан лик у разреду. Хвала Богу татин син је у Гразу, а мој на свом свјетском путу. Ако Бог да планира да напише књигу о насилницима у школи - духовно и тјелесно оскрнављеним ликовима.

ОДГОВОРИТЕ