Učenik prijavio vršnjačko nasilje

Policiji u Tesliću maloljetni učenik prijavio je vršnjaka iz škole da ga duži period zlostavlja i uznemirava, rekli su za Srpskainfo u Policijskoj upravi Doboj.

Republika Srpska 05.02.2019 | 13:36
Učenik prijavio vršnjačko nasilje
Prema njihovim riječima, slučaj je prijavljen jutros, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike OJT Doboj.

Prema nezvaničnim saznanjima, maloljetnik je u prijavi naveo da ga drugi učenik fizički i na druge načine maltretira. 

– Za sada je u toku provjera tih informacija, a sa ovim učenikom razgovor će obaviti i psiholog – rekao je izvor blizak istrazi.

(Srpska.info)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Za

05.02.2019 14:26

Vrsnjacko nasilje je problem i skole.Zasto placamo porez.Svaka skola u obje smjene treba imati policajca.I da se u startu prijavi pa pozovu na razgovor i ucenici i roditelji.Ispitati sta je prava istina.Spreciti i lazne optuzbe u startu kao i nasilje bilo koje vrste.

ODGOVORITE
Name

Fluka

05.02.2019 14:42

Nasilje vrse, nevaspitana djeca,kucni odgoj,i djeca bogatih,ne sva,ali vecinom,njima se gleda kroz prste,a sirotinju maltretiraju,otac,mati,stric,na funkciji, nedodirljivi,i kasnije imamo ubice,narkodilere

ODGOVORITE
Name

TESLIĆ

06.02.2019 07:12

I moje dijete je bilo psihološki maltretirano u ovoj školi od strane nadobudnog i sina bogatog tate. Svaki put kad je moj sin odgovarao pred profesorom taj lik se kreveljio, smijao i dekoncentisao ga, pravio se najpametniji i mnogo bitan lik u razredu. Hvala Bogu tatin sin je u Grazu, a moj na svom svjetskom putu. Ako Bog da planira da napiše knjigu o nasilnicima u školi - duhovno i tjelesno oskrnavljenim likovima.

ODGOVORITE