Српска на првом мјесту!

– Да ли ћемо ми бити са СНСД-ом или не, о томе се не може говорити у овом моменту, али је сигурно да се од сваке парламентарне политичке странке из Републике Српске, а највише од СДС-а, независно да ли били у неком партнерском односу или не, очекује да бране интересе Српске и то ћемо радити као што смо радили и до сада – рекао је Говедарица након састанка Предсједништва СДС-а.

Република Српска 04.02.2019 | 19:17
Српска на првом мјесту!
Предсједник СДС-а Вукота Говедарица изјавио је данас у Источном Сарајеву да ће се та странка одазвати званичном позиву СНСД-а за заједничко учешће у власти на нивоу БиХ, уколико до њега дође, јер су СДС-у на првом мјесту интереси Српске. 

Када је ријеч о власти на нивоу БиХ, Говедарица је нагласио да је СДС на протеклој сједници Главног одбора дефинисао да је расположен и отворен за разговоре са свим парламентарним политичким странкама из Републике Српске.

– Да ли ћемо ми бити са СНСД-ом или не, о томе се не може говорити у овом моменту, али је сигурно да се од сваке парламентарне политичке странке из Републике Српске, а највише од СДС-а, независно да ли били у неком партнерском односу или не, очекује да бране интересе Српске и то ћемо радити као што смо радили и до сада – рекао је Говедарица након састанка Предсједништва СДС-а.

Он је рекао да ће СДС имати свој преговарачки тим, те подсјетио да странка има платформу о постизборном дјеловању, која је усвојена на једној од сједница Главног одбора странке, а која је за ову политичку партију обавезујућа.

Говедарица је изразио увјерење да може да дође до формирања Савјета министара, те да је потребно да Савјет министара ради, јер садашњи, какоје навео, живи у техничком мандату.

– Након свих тих разговора, искористићемо прилику да информишемо страначке органе – Предсједништво, те Главни одбор који ће доносити коначну одлуку. Српска на првом мјесту, а да ли ће бити неког партнерског односа или не, то ће показати вријеме и ставови органа странке – навео је Говедарица.

Према његовим ријечима, на данашњој сједници се говорило и о унутарстраначким изборима, који би требало да почну овог мјесеца.

– Комисија ће дефинисати тај план и програм, те динамику, јер цијенимо да њих не треба развлачити, већ са једном снажном динамиком и планом дефинисати да се они у наредна три мјесеца заврше – рекао је Говедарица.

Према његовим ријечима, потребно је изабрати страначко руководство које ће дефинисати политику, да странку политички позиционира, како би СДС био консолидован и спреман за локалне изборе 2020. године.

Он је навео да је комисија, која ће спровести унутарстраначке изборе, формирана, те додао да је остало да се изабере кандидат из једне изборне јединице, што би требало да уради координациони одбор у наредна два дана.

Говедарица је навео да у Приједору постоји проблем, јер се странка поларизовала на једне и друге”, а интерес СДС-а је да унутрастраначки избори прођу у добром амбијенту.

– Странка у Приједору има за све чланове равноправан статус. Ми ћемо то да обезбиједимо, а ко ће бити изабран и водити Приједор у наредном времену, то ће рећи чланови СДС-а у овом граду – појаснио је Говедарица.

Говорећи о условљавању Републике Српске са приближавању БиХ НАТО-у, Говедарица је подсјетио да се о томе разговарало на сједници коју је сазвао предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, те да се то питање није нашло у заједничкој изјави.

– Усагласили смо пет одређених појмова и стратешких ствари, јер сматрамо да Републици Српској не треба да сав проблем и жариште из Федерације БиХ долази у двориште Српске, према томе, то се не налази у тим закључцима – рекао је Говедарица.

Извршни комитет СНСД-а предложио је раније странкама из Републике Српске у парламенту БиХ да формирају чврсту коалицију за Српску и заједничко учешће у органима власти на нивоу БиХ.

Извршни комитет СНСД-а позвао је све парламентарне политичке странке из Републике Српске на нивоу БиХ да се уједине на принципу основних националних интереса Републике Српске и јединствено одбаце и осуде нападе СДА на Српску у складу са ставовима и закључцима усвојеним на заједничком састанку поводом најаве СДА да ће упутити захтјев за укидање имена Републике Српске.



(Срна)

Коментари / 73

Оставите коментар
Name

ГЛУПОСТ

04.02.2019 18:21

ПА БИЛИ СТЕ С ЊИМА У КОЛАЦИЈИ ПА ВАС ЈЕ ДОДИК СУТНУО! НЕЗНАМ СТА ВАМ ТО ТРЕБА И СТА ЦЕТЕ С ТИМ ДОБИТИ,ЗАДОВОЉАВАТЕ СА СИТНИЦАМА,А НАРОД ВАС НЕЦЕ У ТОМЕ ПОДРЗАТИ.КАКО НЕ ВИДИТЕ ДОДИКОВУ ИГРАНКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

04.02.2019 19:52

Драги Вукота па зар не видис ста би са Тадицем, Бојицем и другим који су вам окренули ледја, дрзите се свог става, маните се његове прице ако не мозете узети власт онда будите опозиција али немојте насиједати на његове игранке. Баца вам вруц кромпир, после њега самара руаквицом

Name

за

04.02.2019 21:11

Мој Вукота, ово ти није нити паметно, нити мудро ! Разоцаран сам.....

Name

05.02.2019 01:42

ЗАР ЋЕ ТЕ ИМ ДАТИ ЛЕГИТИМИТЕТ ДА НАС ОВАКО БРУТАЛНО И ПОНИЖАВАЈУЋЕ УНИШТАВАЈУЋИ ДИЈЕЦУ УБИЈАЈУ????????

Name

тако је

05.02.2019 06:33

Народ те у таквим ставовима неће подржати, јер народ добро памти ту коалицију са СНСД-ом и како сте избачени, а то ће Вам се и сада десити у то нема сумње јер је ово само једна играрија њихова, заједно са СДА и ХДЗ.

Name

Милос

05.02.2019 07:34

Избори су били у октобру. Лицемјерно је сад Вукоту оптузивати за несто. Народ је рекао да хоце Милу и ето вам га.

Name

тако је

05.02.2019 08:09

Како Вукота да ће се сада странка СДС одазвати на позиве СНСД-а, а свједоци смо да све проедходне године није се одазивала. Шта се промијенило у самом односу према СНСД, осим што се Ваш став промијенио, али не и народа који су Вас подржавали.

Name

ОБИЧАН НАРОД

05.02.2019 08:15

ВУКОТА, ТИ СИ ДЕФИНИТИВНО ПОГУБЉЕН ЦОВЈЕК. РАСТЈЕРАЈ ТЕ ПОЛТРОНЕ ОКО СЕБЕ КОЈИ ТИ ПУНЕ ГЛАВУ О ЈЕДИНСТВУ ЗАРАД СВОЈИХ ФОТЕЉА И СПУСТИ СЕ МЕДЈУ ОБИЧАН НАРОД ПА ДА ЧУЈЕШ СТА МИСЛИ О ТЕБИ А СТА О ТВОЈИМ САРАДНИЦИМА. ВЕЦИНА ТВОЈИХ САРАДНИКА ЈЕ РАДИЛА СВЕ ОНО ЗА СТО СИ ТИ КРИТИКОВАО ОНЕ НА ВЛАСТИ. ЗБОГ ТОГА ЈЕ НАРОД ГЛАСАО ЗА ТЕБЕ, А АКО НАСТАВИС ДА СЛУШАШ ЊИХ И ПОГУБЉЕН ВАЉАС ГЛУПОСТИ, НАРОД ЋЕ ТИ УБРЗО ОКРЕНУТИ ЛЕДЈА. ТА ВАСА БРЗА МАТЕМАТИКА ВАМ ЈЕ НАЈВЕЦИ ПРОБЛЕМ. РАЦУНАТЕ КОЛИКО ВАМ НЕКО МОЖЕ ДОНИЈЕТИ ГЛАСОВА, БЕЗ ОБЗИРА КАКАВ ЈЕ, АЛИ НЕ РАЧУНАТЕ ДА ЋЕ ВАМ ТАЈ НЕКО, КО ЈЕ ОМРАЖЕН У НАРОДУ, ОДБИТИ МНОГО ВИШЕ ГЛАСАЧА. НАРОД ЈЕ НАЈБРОЈНИЈИ, ЧЕСТО ВЈЕРУЈЕ У ЛАЗИ АЛИ КАДА ЈЕДНОМ ПРЕЛОМИ ОНДА ЈЕ ГОТОВО. А ТИ ВУКОТА ОДЛУЧИ, ДА ЛИ ЋЕС СЛУСАТИ НАРОД ИЛИ СВОЈЕ ФОТЕЉАСЕ. СЛУСАС НАРОД ПОДРШКА ТИ РАСТЕ, СЛУСАС СВОЈЕ ФОТЕЉАШЕ ПОДРСКА ТИ ОПАДА.

Name

разумио

06.02.2019 14:48

Па када је РС на првом мјесту, ста Ви Говедарица нудите Српској?

Name

Карла

07.02.2019 07:21

Мој годп. Говедарица, вецина Вас политицара броди на броду без компаса.

Name

Вукасин

04.02.2019 18:24

Политицарима који воде српски народ на првом мјесту су функције и паре, а узивање у Београдским некретнинама и новосадском кеју. Народу треба посао да има од цега зивјети, а од србовања се не зиви. Кад се народ исели онда је касно за све. Прица о РС висе неце пити воду. Гдје су инвестиције и радна мјеста?? У Гацку нема 3000 становника цијела опстина и да не набрајам. То је проблем народа господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вихор

04.02.2019 19:34

Мудро збориш, но те нико не слуша . "ПЛЕМЕ МОЈЕ СНОМ МРТВИЈЕМ СПАВА" , ЊЕГОШ

Name

сервантес

04.02.2019 21:15

Оде и Вукота у папке, све голи интерес за функцијама и привилегијама остала прича је само "параван", уколико сдс уђе у коалицију сви будући избори су фарса, ово је распад система

Name

Љубица

05.02.2019 07:35

Неце СДС никад одустати од смјене резима. Ово је само краткороцно прегруписавање.

Name

Ааааа

05.02.2019 19:21

Никад висе за опозицију глас па они су гори од позиције !! Одоб за Њемацку ни на годисњи нецу доци недам висе своје паре овдје а робови нема узивају са сбојим партијасима на лазном богатству стеценом пројлетом !!! Све це то дјаво однијети како досло тако просло зиви били па видили а задузења дјеви неродјеној је врх врхова ове накарадне власти не народне криминалци сједе у блади и сјупстини опљацкали предузеца а сбоја обогатили !!! Која дрскост у безакоњу и бахатост од возног патка до примања за свој нерад и привилегије криминалне безобразне !!!дноцдна на балкану

Name

СДС СНСД И Други

04.02.2019 18:26

Кад сте већ сви за РС порадитw мало на њеном унутрашњем бићу, укинуте неквалитетне приватне школе, спријечити куповину диплома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молимо

04.02.2019 22:27

СПРИЈЕЧИТЕ УБИЈАЊА НАШЕ ОМЛАДИНЕ МОЛИМО ВАС!! И РЕЦИТЕ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА????

Name

Ре

05.02.2019 08:22

Кад сазнамо ЗАСТО је неко убио Давида, лаксе цемо сазнати и ко је то урадио.

Name

СДС СНСД И Други

04.02.2019 18:26

Кад сте већ сви за РС порадитw мало на њеном унутрашњем бићу, укинуте неквалитетне приватне школе, спријечити куповину диплома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

04.02.2019 19:09

КО ОДЕ У КОАЛИЦИЈУ СА СНСД ТАЈ ЈЕ ГОРИ ОД ЊЕГА. САМИ ПАЛИ САМИ СЕ УБИЛИ. НЕК НАЂУ РЈЕШЕЊЕ ЗА СВОЈА ЗЛОДЈЕЛА.

Name

Вукота

05.02.2019 01:45

ЗАР ЋЕ ТЕ ИМ ДАТИ ЛЕГИМИТЕТ ДА РАДЕ ШТА СУ РАДИЛИ И ДО САДА???

Name

ЗНАЊЕ

04.02.2019 18:42

Вукота говедарица, ако СДС уђе у власт са СНСД-ом на државном нивоу, онда ће СДС имати два велика проблема. Прво, на страначким изборима чланство СДС ћр се тотално подијелити. а друг СДС ће пасти под контролу Милорада Додика. Ако су преча радна мјеста двадесетак чланова СДС у Сарајеву, него странка, онда то урадите. Што се тиче односа према Републици Српској и Републике Српске према ЕУ и НАТО.у биће онако како каже Миле Додик. Он јр освоио највише гласова и има легтимно демократско право да одлучује. Они који из СДС уђу у Савјет министара и покрију нека друга мјеста биће већи папци него што је Стевандић, Тадић, Петровић, Калинић, Краишник и други. У тој варијанти Вукота неће бити предсједник СДС-а. ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.02.2019 19:13

Не одлуцује Додик о НАТОУ,одлуцује дрзава БиХ на референдуму а не ентитети или појединци.

Name

ДА

04.02.2019 19:14

СВАКУ РИЈЕЦ ПОЗДРАВЉАМ. СВАКА ЦАСТ ЗА КОМЕНТАР.

Name

Нострадамус

04.02.2019 19:51

За Знање добар коментар.Изгледа да сви показују да су им фотеље најбитније.СДС ако на било ком нивоу власти удје са Снсд бит це сауцесници све сто је Додик и Снсд радио у последњих 12-13 година.СДС це бити сауцесник у свим неразјасњеним убиствима као и ово последње Давидово.За исељење це такодје бити одговоран па засто не реци и укидању Репунлике Српске

Name

РеРе

05.02.2019 06:53

Референдум никако не мозе да се спроведе на нивоу БиХ по питању тако озбиљних дрзавних питања. Једино ако неко зели опет насилно прегласавање и одлазак/повратак у 91 годину. БиХ је дрзава састављена од 2 ентитета ФБиХ, РС и Дистрикта Брцког, са 3 конститунивна народа, сто знаци сваки од та 3 народа има једнака права, и нема одлуке без њих,односно нема могуцности прегласавања.

Name

Нострадамус

05.02.2019 08:00

За Ре Ре.Ако се на нивоу БиХ прави коалиција Снсд Сда и Хдз нормално је да це се коалиција да договори о прегласавању .Ова коалиција и зели и хоце да народ врати у деведесете то им је главни циљ.Требају да сакрију своју пљацку и за то им је рат најбоље рјесење.

Name

Вец видјено

04.02.2019 19:00

Не опет!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

04.02.2019 19:11

Ко с ђаволом тикве сади о главу му пуцају. Мани те се ћорава посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

04.02.2019 19:42

Борио сам се за РС,али оваква РС пуна криминала, убистава,и јос је води дезертер ДОДИГ,и устаска унука Зељка,народ се исељава,нека нестане, цовјек има 4милијарде ЕУ,Додиг,плус куце аута, хеликоптер,а борци гладни,болесни,и хиљаде других неправилности, Цубриловиц има три стана у Београду,

Name

Борац ре борац

04.02.2019 20:48

Од лазног србовања , народ се лози на те глупости, народ мисли да је неко велики србин ако пали свијеце, крсти се, ломи хљеб, кити куцу и фирме иконографијом и кандилима по зидовима да су то прави срби, а ми сто смо гинули нико и ниста. Проблем је неписменост и примитивизам код народа и то це нас скупо костати на крају. Они станцине и виле по Београду а ми једва за хљеба имамо. Све стонсу стекли је од лоповлука и све се своди на новац.

Name

Романија

05.02.2019 08:01

Давно сте ви продали српске интересе. Не зна се који је од кога гори. Сви сте узели добре плате, и још се свађате, багро једна, а други вам је створио државу. Када погледам ко све учествује у власти РС, разболим се. Јадни борци шта сте дочекали и ко вас све води.

Name

Брод

04.02.2019 19:22

Боже зар опет на исту фору, мада народ није боље ни заслужио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

05.02.2019 07:00

Када омладина одлази и становништво се исељава а мале општине изумиру, они прицају о заштити интереса Републике Српске,а они који су је стварали на жалост одлазе из ње. Наравно, већина људи "пада" на те приче о заштити интереса РС у СА, јер не може да схвати да је само у питању лични интерес и функције оних на власти и опозиције.А опозиција је посебна прича-неспособна да било шта промјени а то јој и одговара.Сматрам да су са оваквим понашањем гори од СНСД-а јер на све бих пристали због пар фотеља.Челни људи опозиције опет имају примања по 6-7 хиљада КМ и њима је фино.

Name

Бозо

04.02.2019 19:26

О тој коалицији се причало прије двије године. Разочаран сам.Од сада вјерујем у чуда и врацке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.02.2019 10:20

Да би бранио интерес РС не треба да будеш у коалцији с неким. Имаш ставове и заступаш их и тако и гласаш.

Name

Босан@ц

04.02.2019 20:33

Има са ВСС превише да се сви Додику у гуз... потрпате. И ТИ би гуслару у власт. Ниси Ти друже ни за МЗ а камоли за БиХ. Држи се гусала и лопте и спортске хале. Ако није купљена диплома. Додик ми није драг због убиства ДРАГИЦЕВИЦА, али је за такве као Ти измислио свијет. Бас ми те несто зао јаднице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

05.02.2019 07:46

Па ето вам Додик нека влада 100 година.

Name

гуз

04.02.2019 20:39

И он је одлуцио млатити празну сламу до пензије.Не знају како це се увуци Милету па ко фол заговара јединство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

04.02.2019 20:40

Потурица гори од Турчина...то је укратко коментар за овог Говедарицу...а овај "силни горштак",гатачки,се није ни борио за ову РС,јер су га Атанасије и & возали у џиповима,да избјегне војну обавезу..НА НАШУ ВЕЛИКУ ЖАЛОСТ...ШТО ПРИЈЕ ЈЕ УКИНЕТЕ,БИЋЕ НАМА СРБИМА БОЉЕ,БЕЗ ОВЕ НЕСРЕТНЕ РС..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роле

05.02.2019 06:22

Нема укидања РСа јаране! Ви сте бирали ове који вам кожу са леђа одераше, који вам и девето кољено задужише, ви сте им клицали и аплаудирали када су вас жедне преко воде водили. Ви ћете бити ти који ће враћати те кредите!! Ови, који вас “бране” од нас су вас толико заслијепили и ојадили, да за хљеба немате. Сада изволите господо, ви плаћајте цех, који они које сте ви тако страствено бирали, направише. Нема НИКАКВОГ УКИДАЊА РСа, то заборавите!!

Name

Јоја

05.02.2019 07:41

Европи се не зури.

Name

СДС до гроба

05.02.2019 07:47

СДС је увијек био и увијек це бити на страни народа.

Name

куку нама са нама

05.02.2019 09:31

Роле,..сто баби мило,то јој се и снило,па и теби..НИКАД нисам заокружио никога и тиме се поносим,за разлику од вас који сте гласали како вам је ко ста обецавао..Ја сам је Роле правио са својих двадесет година,а сад би се,када би поново требало окренуо против ње...не ње него ових који су се изивљавали двије деценије на њој...ОВО ЈЕ КРАЈ РС,УПАМТИ..ЧИТАЈ МЕДЈУ РЕДОВА..ЗИВ БИО

Name

Роле

05.02.2019 18:47

Ја ти опет кажем - нема сад укидања РСа. Борили сте се за њу, побили сте нас за њу, истјерали сте нас из ње. Сада, када сте се презадужени би да је укинете па да сви заједно враћамо те кредите, које ваше СРБЕСКИЈЕ подигоше и покрадоше. Ми је нисмо ни хтјели укидати, ви сте као нама “бранили” да је ми укинемо. Сада, када кантон Сарајево више прихода има него ваш цијели ентитет, након што сте распродали и покрали што сте могли - сад би да је укидате?! Е неће да може! Ви се задуживали - ви своје кредите враћајте!!!

Name

ре Роле

05.02.2019 22:30

Тако је, Роле, ништа не укидај. Таман нек свако врати своје дугове. Доста је што је Федерација платила 50 милиона КМ за санирање пропалих банака у РС... Само ви србујте, и отцијепите се лагано, али наше паре нећете добити.

Name

Зоки

04.02.2019 20:58

Е мој Говедарица које сте Ви суге,до јуце сте били издајници за Додика и СНСДе,а сад Вас грле јер знају да це Вас превеслати и висе им нецете моци пера одбити.Кога је од Вас брига за РСу и овај Народ,Вас само занима како дзепове напунити и бити у власти да имате све бенефите.Погледај појединце из главног одбора васе странке ста су имали,а ста сад имају,а један од њих је и Мицо Мициц.Сви сте Ви исти и само стварате јаз у неписменом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одо ја одавле!

04.02.2019 21:31

Коме није јасно, овдје све пише: хттп://www.6yка.цом/новости/снсд-и-додик-стите-рс-и-српске-интересе-заједно-са-издајницима-страним-плаценицима-и-бакировцима

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД+ДНС+Баја Патак

05.02.2019 07:36

Хвала за линк! Папцине свих земаља ујединимо се!

Name

Марија

04.02.2019 21:34

најбоље је да Ћузулан каже шта је на првом мјесту и шта нам је најбоље. Да ли врх странке одобрава његове вечерашње ненормалне изјаве?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивке

04.02.2019 21:45

Бори се за правду, не стај на том путу не буди ухљеб биједнице. Правда за Давида драгицевица,борицемо се бар ми искрени и цестити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАМЕТ У ГЛАВУ

04.02.2019 21:47

Вукота Говедарице, ти си стварно ограничен човјек окружен тотално погрешним савјетницима. Твоји саветници ти сијеку везу са народом. Да си тако причао у предизборној кампањи, знај да не би добио ни пола гласова. Сада је дошло вријеме да се реализује оно што је обећано страним моћницима и ви треба да загризете као сомови и преузмете терет издаје националних интереса Срба. Зашто? Зарад својих 10-ак чланова. Вјерује да би СДС у народу био јачи без њих. И још једна врло битна позадина ове иницијативе, а то су избори у Добоју и Требињу. Ако кандидати опозиције побједе у тим градовима, стичу се услови за ванредне парламентарне изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

05.02.2019 07:48

УВИЈЕК УЗ СДС И КАД ЈЕ ТЕСКО ПОГОТОВО

Name

Милија

04.02.2019 22:13

Шта је ово људи моји са овим политичарима све у једну свиралу свирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

05.02.2019 20:12

Па знају политицари која фора пролази код оваца.

Name

x

04.02.2019 22:41

Баја це да вам ували да васи кадрови потписују улазак у НАТО.Аферим, пријатно вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пфуј

04.02.2019 22:45

Опет вас левати? " Са резимом се преговара, резим се руси".Кад вам увале вруц кромпир суодговорности бице касно.А засто? Да удомите, ухљебите јос коју зенетину, љубавницу, тетку , стрину по којекаквим агенцијама.Вукота Говедарица, теби су украли гласове.Вама су украли гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

04.02.2019 23:02

Муци вас до бесвјести

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука Лабам

04.02.2019 23:05

Вукота, заборављаш шта си говорио о Додику и СНСД-у?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стијена

05.02.2019 07:42

Не може Вукота сам. Сигурно је да се он никада неће продати, а ови око њега се полако показују. Не пада снијег да покрије бријег него да свака звијер открије свој траг!

Name

Ре

05.02.2019 08:25

Ја стално говорим да је Додик јос и најбољи од њих свих. Све багра.

Name

@Роки

04.02.2019 23:57

Сви заједно браните заставу,дан републике , ја журим ,одо код Ангеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко89

05.02.2019 05:18

Већ виђено драги наш Вукота,имал шта ново,како да побољшамо живот и то,мани се србовања,има таквих колко хош

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

05.02.2019 07:10

Највеци национални интерес Републике Српске је борба против СНСД- а који нас пљацка , расељава и унистава, а не улазење у коалицију са истим ради неколико фотељица...мој Вукота, оцес ли нас и ти разоцарати?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

05.02.2019 07:16

Јесте на првом мјесту по лоповлуку, лазном патритизму. Гдје је народ? Словенија , Аустрија,Њемацка и тако редом. Брига вас за народ, ви сте само конзументи Републике Српске. Требиње, просјек голф 2 а Дубровник, пун свега, ту смо позељни као робови, док ви велицате јунаство. Дефинитивно це се сви иселити из Републике Српске, за коју изгудосе толики јунаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантиц

05.02.2019 07:32

Увек исто Српска на првом месту ... Док народу који одлази на првом месту је Немацка ... А одлази због вас који се само у Српство кунете а милион других недаца око нас ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

05.02.2019 09:07

Ма ко дира РС. Срам вас било ако и помишљате на икакав разговор са овим крадљивцима свог народа. О чему ћете причати. О заједничкој отимачини. Велика срамота.

Name

БОБА

05.02.2019 10:38

КАКО ЈЕ СНСД РАЗРАДИО ПЛАН СА КОАЛИЦИЈОМ САДА И ДЕМОСОМ ЖЕЛЕ ДА ОВЛАДАЈУ ЧИТАВОМ РС .ТО НИЈЕ ДОБРО.УВИЈЕК ЈЕ ДОБРО ИМАТИ И ДРУГУ СТРАНУ.АЛИ ЉУДИ ФАТАЈУ НА НАЦИЈОНАЛНУ РЕТОРИКУ ПАТРИЈОТИЗАМ.МА ЉУДИ СВАКИ СРБИН ЈЕ ПАТРИЈОТА ТО СЕ НЕ МОЖЕ ВИШЕ СЛУШАТИ ОНИ СУ ЗГАДИЛИ НАРОДУ ЗЕМЉУ ПО КОЈОЈ ХОДАМО.НАЈВАЖНИЈЕ У СВЕМУ ЗА ВЛАСТ ЈЕ АПЛАУЗ.ОНИ ДОВОДЕ СВОЈЕ ПОДАНИКЕ КОЈИ ПОДЕРАШЕ РУКЕ АПЛАУДИРАЈУЋИ КОЛИКО СУ ПРОВИДНИ ИСТИ СЦЕНАРИЈ ЈЕ И У СРБИЈИ.ЉУДИ МИСЛИТЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ А НЕ ЊИХОВОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

05.02.2019 19:20

На ком ти је мјесту била Република Српска када се бранила са крвљу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мода ИВ

05.02.2019 21:31

Вукота, брате мој родјени, земљаце мој добри, молим те ко бога, не уцини оно сто је уцинио Драган Цавиц, не изневјери народ који јос у теби једином види спаситеља. Одбиј сваки разговор са Додиком, јер он само смисља како да зајебе опзицију и притисне је под своју сапу, а онда је сутне у смеце ко задњи дроњак. Ти, Бореновиц и Цавиц били сте овом народу свјетло на крају тунела, Цавиц је кукавицки поклекнуо, али вас двојица јос нисте и недајте се, останите соколови сиви, не подлегните изазову власти и народ це вас опјевати, у противном ... ј.бига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бјанко

06.02.2019 08:21

Ста радите од себе!Боље вам је било да сте коалирали са странкама из федерације!Ово је утопија. Сви сте ви исти.Мозда купују ауте за вас!Цувате српску а народ цркава!Испада да нам висе помазе федерација него ови за које смо се борили.Цувај ти БиХ.Одмакни се од идеја које воде у пропаст.Јадан смо ми народ који се бори за српску док ви 4 године послије избора узивате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацогз

06.02.2019 09:33

Све за Српску, а Српску ни за шта!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма дајте

06.02.2019 17:02

ма дајте какав снсд ,па зар вас нису вец једном шутнули!!!

ОДГОВОРИТЕ