Srpska na prvom mjestu!

– Da li ćemo mi biti sa SNSD-om ili ne, o tome se ne može govoriti u ovom momentu, ali je sigurno da se od svake parlamentarne političke stranke iz Republike Srpske, a najviše od SDS-a, nezavisno da li bili u nekom partnerskom odnosu ili ne, očekuje da brane interese Srpske i to ćemo raditi kao što smo radili i do sada – rekao je Govedarica nakon sastanka Predsjedništva SDS-a.

Republika Srpska 04.02.2019 | 19:17
Srpska na prvom mjestu!
Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će se ta stranka odazvati zvaničnom pozivu SNSD-a za zajedničko učešće u vlasti na nivou BiH, ukoliko do njega dođe, jer su SDS-u na prvom mjestu interesi Srpske. 

Kada je riječ o vlasti na nivou BiH, Govedarica je naglasio da je SDS na protekloj sjednici Glavnog odbora definisao da je raspoložen i otvoren za razgovore sa svim parlamentarnim političkim strankama iz Republike Srpske.

– Da li ćemo mi biti sa SNSD-om ili ne, o tome se ne može govoriti u ovom momentu, ali je sigurno da se od svake parlamentarne političke stranke iz Republike Srpske, a najviše od SDS-a, nezavisno da li bili u nekom partnerskom odnosu ili ne, očekuje da brane interese Srpske i to ćemo raditi kao što smo radili i do sada – rekao je Govedarica nakon sastanka Predsjedništva SDS-a.

On je rekao da će SDS imati svoj pregovarački tim, te podsjetio da stranka ima platformu o postizbornom djelovanju, koja je usvojena na jednoj od sjednica Glavnog odbora stranke, a koja je za ovu političku partiju obavezujuća.

Govedarica je izrazio uvjerenje da može da dođe do formiranja Savjeta ministara, te da je potrebno da Savjet ministara radi, jer sadašnji, kakoje naveo, živi u tehničkom mandatu.

– Nakon svih tih razgovora, iskoristićemo priliku da informišemo stranačke organe – Predsjedništvo, te Glavni odbor koji će donositi konačnu odluku. Srpska na prvom mjestu, a da li će biti nekog partnerskog odnosa ili ne, to će pokazati vrijeme i stavovi organa stranke – naveo je Govedarica.

Prema njegovim riječima, na današnjoj sjednici se govorilo i o unutarstranačkim izborima, koji bi trebalo da počnu ovog mjeseca.

– Komisija će definisati taj plan i program, te dinamiku, jer cijenimo da njih ne treba razvlačiti, već sa jednom snažnom dinamikom i planom definisati da se oni u naredna tri mjeseca završe – rekao je Govedarica.

Prema njegovim riječima, potrebno je izabrati stranačko rukovodstvo koje će definisati politiku, da stranku politički pozicionira, kako bi SDS bio konsolidovan i spreman za lokalne izbore 2020. godine.

On je naveo da je komisija, koja će sprovesti unutarstranačke izbore, formirana, te dodao da je ostalo da se izabere kandidat iz jedne izborne jedinice, što bi trebalo da uradi koordinacioni odbor u naredna dva dana.

Govedarica je naveo da u Prijedoru postoji problem, jer se stranka polarizovala na jedne i druge”, a interes SDS-a je da unutrastranački izbori prođu u dobrom ambijentu.

– Stranka u Prijedoru ima za sve članove ravnopravan status. Mi ćemo to da obezbijedimo, a ko će biti izabran i voditi Prijedor u narednom vremenu, to će reći članovi SDS-a u ovom gradu – pojasnio je Govedarica.

Govoreći o uslovljavanju Republike Srpske sa približavanju BiH NATO-u, Govedarica je podsjetio da se o tome razgovaralo na sjednici koju je sazvao predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te da se to pitanje nije našlo u zajedničkoj izjavi.

– Usaglasili smo pet određenih pojmova i strateških stvari, jer smatramo da Republici Srpskoj ne treba da sav problem i žarište iz Federacije BiH dolazi u dvorište Srpske, prema tome, to se ne nalazi u tim zaključcima – rekao je Govedarica.

Izvršni komitet SNSD-a predložio je ranije strankama iz Republike Srpske u parlamentu BiH da formiraju čvrstu koaliciju za Srpsku i zajedničko učešće u organima vlasti na nivou BiH.

Izvršni komitet SNSD-a pozvao je sve parlamentarne političke stranke iz Republike Srpske na nivou BiH da se ujedine na principu osnovnih nacionalnih interesa Republike Srpske i jedinstveno odbace i osude napade SDA na Srpsku u skladu sa stavovima i zaključcima usvojenim na zajedničkom sastanku povodom najave SDA da će uputiti zahtjev za ukidanje imena Republike Srpske.



(Srna)

Komentari / 73

Ostavite komentar
Name

GLUPOST

04.02.2019 18:21

PA BILI STE S NJIMA U KOLACIJI PA VAS JE DODIK SUTNUO! NEZNAM STA VAM TO TREBA I STA CETE S TIM DOBITI,ZADOVOLJAVATE SA SITNICAMA,A NAROD VAS NECE U TOME PODRZATI.KAKO NE VIDITE DODIKOVU IGRANKU

ODGOVORITE
Name

Aa

04.02.2019 19:52

Dragi Vukota pa zar ne vidis sta bi sa Tadicem, Bojicem i drugim koji su vam okrenuli ledja, drzite se svog stava, manite se njegove price ako ne mozete uzeti vlast onda budite opozicija ali nemojte nasijedati na njegove igranke. Baca vam vruc krompir, posle njega samara ruakvicom

Name

za

04.02.2019 21:11

Moj Vukota, ovo ti nije niti pametno, niti mudro ! Razocaran sam.....

Name

XL

05.02.2019 01:42

ZAR ĆE TE IM DATI LEGITIMITET DA NAS OVAKO BRUTALNO I PONIŽAVAJUĆE UNIŠTAVAJUĆI DIJECU UBIJAJU????????

Name

tako je

05.02.2019 06:33

Narod te u takvim stavovima neće podržati, jer narod dobro pamti tu koaliciju sa SNSD-om i kako ste izbačeni, a to će Vam se i sada desiti u to nema sumnje jer je ovo samo jedna igrarija njihova, zajedno sa SDA i HDZ.

Name

Milos

05.02.2019 07:34

Izbori su bili u oktobru. Licemjerno je sad Vukotu optuzivati za nesto. Narod je rekao da hoce Milu i eto vam ga.

Name

tako je

05.02.2019 08:09

Kako Vukota da će se sada stranka SDS odazvati na pozive SNSD-a, a svjedoci smo da sve proedhodne godine nije se odazivala. Šta se promijenilo u samom odnosu prema SNSD, osim što se Vaš stav promijenio, ali ne i naroda koji su Vas podržavali.

Name

OBIČAN NAROD

05.02.2019 08:15

VUKOTA, TI SI DEFINITIVNO POGUBLJEN COVJEK. RASTJERAJ TE POLTRONE OKO SEBE KOJI TI PUNE GLAVU O JEDINSTVU ZARAD SVOJIH FOTELJA I SPUSTI SE MEDJU OBIČAN NAROD PA DA ČUJEŠ STA MISLI O TEBI A STA O TVOJIM SARADNICIMA. VECINA TVOJIH SARADNIKA JE RADILA SVE ONO ZA STO SI TI KRITIKOVAO ONE NA VLASTI. ZBOG TOGA JE NAROD GLASAO ZA TEBE, A AKO NASTAVIS DA SLUŠAŠ NJIH I POGUBLJEN VALJAS GLUPOSTI, NAROD ĆE TI UBRZO OKRENUTI LEDJA. TA VASA BRZA MATEMATIKA VAM JE NAJVECI PROBLEM. RACUNATE KOLIKO VAM NEKO MOŽE DONIJETI GLASOVA, BEZ OBZIRA KAKAV JE, ALI NE RAČUNATE DA ĆE VAM TAJ NEKO, KO JE OMRAŽEN U NARODU, ODBITI MNOGO VIŠE GLASAČA. NAROD JE NAJBROJNIJI, ČESTO VJERUJE U LAZI ALI KADA JEDNOM PRELOMI ONDA JE GOTOVO. A TI VUKOTA ODLUČI, DA LI ĆES SLUSATI NAROD ILI SVOJE FOTELJASE. SLUSAS NAROD PODRŠKA TI RASTE, SLUSAS SVOJE FOTELJAŠE PODRSKA TI OPADA.

Name

razumio

06.02.2019 14:48

Pa kada je RS na prvom mjestu, sta Vi Govedarica nudite Srpskoj?

Name

Karla

07.02.2019 07:21

Moj godp. Govedarica, vecina Vas politicara brodi na brodu bez kompasa.

Name

Vukasin

04.02.2019 18:24

Politicarima koji vode srpski narod na prvom mjestu su funkcije i pare, a uzivanje u Beogradskim nekretninama i novosadskom keju. Narodu treba posao da ima od cega zivjeti, a od srbovanja se ne zivi. Kad se narod iseli onda je kasno za sve. Prica o RS vise nece piti vodu. Gdje su investicije i radna mjesta?? U Gacku nema 3000 stanovnika cijela opstina i da ne nabrajam. To je problem naroda gospodo.

ODGOVORITE
Name

Vihor

04.02.2019 19:34

Mudro zboriš, no te niko ne sluša . "PLEME MOJE SNOM MRTVIJEM SPAVA" , NJEGOŠ

Name

servantes

04.02.2019 21:15

Ode i Vukota u papke, sve goli interes za funkcijama i privilegijama ostala priča je samo "paravan", ukoliko sds uđe u koaliciju svi budući izbori su farsa, ovo je raspad sistema

Name

Ljubica

05.02.2019 07:35

Nece SDS nikad odustati od smjene rezima. Ovo je samo kratkorocno pregrupisavanje.

Name

Aaaaa

05.02.2019 19:21

Nikad vise za opoziciju glas pa oni su gori od pozicije !! Odob za Njemacku ni na godisnji necu doci nedam vise svoje pare ovdje a robovi nema uzivaju sa sbojim partijasima na laznom bogatstvu stecenom projletom !!! Sve ce to djavo odnijeti kako doslo tako proslo zivi bili pa vidili a zaduzenja djevi nerodjenoj je vrh vrhova ove nakaradne vlasti ne narodne kriminalci sjede u bladi i sjupstini opljackali preduzeca a sboja obogatili !!! Koja drskost u bezakonju i bahatost od voznog patka do primanja za svoj nerad i privilegije kriminalne bezobrazne !!!dnocdna na balkanu

Name

SDS SNSD I Drugi

04.02.2019 18:26

Kad ste već svi za RS poraditw malo na njenom unutrašnjem biću, ukinute nekvalitetne privatne škole, spriječiti kupovinu diploma.

ODGOVORITE
Name

Molimo

04.02.2019 22:27

SPRIJEČITE UBIJANJA NAŠE OMLADINE MOLIMO VAS!! I RECITE KO JE UBIO DAVIDA????

Name

Re

05.02.2019 08:22

Kad saznamo ZASTO je neko ubio Davida, lakse cemo saznati i ko je to uradio.

Name

SDS SNSD I Drugi

04.02.2019 18:26

Kad ste već svi za RS poraditw malo na njenom unutrašnjem biću, ukinute nekvalitetne privatne škole, spriječiti kupovinu diploma.

ODGOVORITE
Name

Реално

04.02.2019 19:09

КО ОДЕ У КОАЛИЦИЈУ СА СНСД ТАЈ ЈЕ ГОРИ ОД ЊЕГА. САМИ ПАЛИ САМИ СЕ УБИЛИ. НЕК НАЂУ РЈЕШЕЊЕ ЗА СВОЈА ЗЛОДЈЕЛА.

Name

Vukota

05.02.2019 01:45

ZAR ĆE TE IM DATI LEGIMITET DA RADE ŠTA SU RADILI I DO SADA???

Name

ZNANJE

04.02.2019 18:42

Vukota govedarica, ako SDS uđe u vlast sa SNSD-om na državnom nivou, onda će SDS imati dva velika problema. Prvo, na stranačkim izborima članstvo SDS ćr se totalno podijeliti. a drug SDS će pasti pod kontrolu Milorada Dodika. Ako su preča radna mjesta dvadesetak članova SDS u Sarajevu, nego stranka, onda to uradite. Što se tiče odnosa prema Republici Srpskoj i Republike Srpske prema EU i NATO.u biće onako kako kaže Mile Dodik. On jr osvoio najviše glasova i ima legtimno demokratsko pravo da odlučuje. Oni koji iz SDS uđu u Savjet ministara i pokriju neka druga mjesta biće veći papci nego što je Stevandić, Tadić, Petrović, Kalinić, Kraišnik i drugi. U toj varijanti Vukota neće biti predsjednik SDS-a. ŽIVI BILI PA VIDJELI".

ODGOVORITE
Name

Re

04.02.2019 19:13

Ne odlucuje Dodik o NATOU,odlucuje drzava BiH na referendumu a ne entiteti ili pojedinci.

Name

DA

04.02.2019 19:14

SVAKU RIJEC POZDRAVLJAM. SVAKA CAST ZA KOMENTAR.

Name

Nostradamus

04.02.2019 19:51

Za Znanje dobar komentar.Izgleda da svi pokazuju da su im fotelje najbitnije.SDS ako na bilo kom nivou vlasti udje sa Snsd bit ce saucesnici sve sto je Dodik i Snsd radio u poslednjih 12-13 godina.SDS ce biti saucesnik u svim nerazjasnjenim ubistvima kao i ovo poslednje Davidovo.Za iseljenje ce takodje biti odgovoran pa zasto ne reci i ukidanju Repunlike Srpske

Name

ReRe

05.02.2019 06:53

Referendum nikako ne moze da se sprovede na nivou BiH po pitanju tako ozbiljnih drzavnih pitanja. Jedino ako neko zeli opet nasilno preglasavanje i odlazak/povratak u 91 godinu. BiH je drzava sastavljena od 2 entiteta FBiH, RS i Distrikta Brckog, sa 3 konstitunivna naroda, sto znaci svaki od ta 3 naroda ima jednaka prava, i nema odluke bez njih,odnosno nema mogucnosti preglasavanja.

Name

Nostradamus

05.02.2019 08:00

Za Re Re.Ako se na nivou BiH pravi koalicija Snsd Sda i Hdz normalno je da ce se koalicija da dogovori o preglasavanju .Ova koalicija i zeli i hoce da narod vrati u devedesete to im je glavni cilj.Trebaju da sakriju svoju pljacku i za to im je rat najbolje rjesenje.

Name

Vec vidjeno

04.02.2019 19:00

Ne opet!!!!!

ODGOVORITE
Name

Сандра

04.02.2019 19:11

Ко с ђаволом тикве сади о главу му пуцају. Мани те се ћорава посла.

ODGOVORITE
Name

Borac

04.02.2019 19:42

Borio sam se za RS,ali ovakva RS puna kriminala, ubistava,i jos je vodi dezerter DODIG,i ustaska unuka Zeljka,narod se iseljava,neka nestane, covjek ima 4milijarde EU,Dodig,plus kuce auta, helikopter,a borci gladni,bolesni,i hiljade drugih nepravilnosti, Cubrilovic ima tri stana u Beogradu,

Name

Borac re borac

04.02.2019 20:48

Od laznog srbovanja , narod se lozi na te gluposti, narod misli da je neko veliki srbin ako pali svijece, krsti se, lomi hljeb, kiti kucu i firme ikonografijom i kandilima po zidovima da su to pravi srbi, a mi sto smo ginuli niko i nista. Problem je nepismenost i primitivizam kod naroda i to ce nas skupo kostati na kraju. Oni stancine i vile po Beogradu a mi jedva za hljeba imamo. Sve stonsu stekli je od lopovluka i sve se svodi na novac.

Name

Romanija

05.02.2019 08:01

Davno ste vi prodali srpske interese. Ne zna se koji je od koga gori. Svi ste uzeli dobre plate, i još se svađate, bagro jedna, a drugi vam je stvorio državu. Kada pogledam ko sve učestvuje u vlasti RS, razbolim se. Jadni borci šta ste dočekali i ko vas sve vodi.

Name

Брод

04.02.2019 19:22

Боже зар опет на исту фору, мада народ није боље ни заслужио.

ODGOVORITE
Name

Milenko

05.02.2019 07:00

Kada omladina odlazi i stanovništvo se iseljava a male opštine izumiru, oni pricaju o zaštiti interesa Republike Srpske,a oni koji su je stvarali na žalost odlaze iz nje. Naravno, većina ljudi "pada" na te priče o zaštiti interesa RS u SA, jer ne može da shvati da je samo u pitanju lični interes i funkcije onih na vlasti i opozicije.A opozicija je posebna priča-nesposobna da bilo šta promjeni a to joj i odgovara.Smatram da su sa ovakvim ponašanjem gori od SNSD-a jer na sve bih pristali zbog par fotelja.Čelni ljudi opozicije opet imaju primanja po 6-7 hiljada KM i njima je fino.

Name

Bozo

04.02.2019 19:26

O toj koaliciji se pričalo prije dvije godine. Razočaran sam.Od sada vjerujem u čuda i vracke.

ODGOVORITE
Name

re

05.02.2019 10:20

Da bi branio interes RS ne treba da budeš u koalciji s nekim. Imaš stavove i zastupaš ih i tako i glasaš.

Name

Bosan@c

04.02.2019 20:33

Ima sa VSS previše da se svi Dodiku u guz... potrpate. I TI bi guslaru u vlast. Nisi Ti druže ni za MZ a kamoli za BiH. Drži se gusala i lopte i sportske hale. Ako nije kupljena diploma. Dodik mi nije drag zbog ubistva DRAGICEVICA, ali je za takve kao Ti izmislio svijet. Bas mi te nesto zao jadnice.

ODGOVORITE
Name

Janko

05.02.2019 07:46

Pa eto vam Dodik neka vlada 100 godina.

Name

guz

04.02.2019 20:39

I on je odlucio mlatiti praznu slamu do penzije.Ne znaju kako ce se uvuci Miletu pa ko fol zagovara jedinstvo.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

04.02.2019 20:40

Poturica gori od Turčina...to je ukratko komentar za ovog Govedaricu...a ovaj "silni gorštak",gatački,se nije ni borio za ovu RS,jer su ga Atanasije i & vozali u džipovima,da izbjegne vojnu obavezu..NA NAŠU VELIKU ŽALOST...ŠTO PRIJE JE UKINETE,BIĆE NAMA SRBIMA BOLJE,BEZ OVE NESRETNE RS..

ODGOVORITE
Name

Role

05.02.2019 06:22

Nema ukidanja RSa jarane! Vi ste birali ove koji vam kožu sa leđa oderaše, koji vam i deveto koljeno zadužiše, vi ste im klicali i aplaudirali kada su vas žedne preko vode vodili. Vi ćete biti ti koji će vraćati te kredite!! Ovi, koji vas “brane” od nas su vas toliko zaslijepili i ojadili, da za hljeba nemate. Sada izvolite gospodo, vi plaćajte ceh, koji oni koje ste vi tako strastveno birali, napraviše. Nema NIKAKVOG UKIDANJA RSa, to zaboravite!!

Name

Joja

05.02.2019 07:41

Evropi se ne zuri.

Name

SDS do groba

05.02.2019 07:47

SDS je uvijek bio i uvijek ce biti na strani naroda.

Name

kuku nama sa nama

05.02.2019 09:31

Role,..sto babi milo,to joj se i snilo,pa i tebi..NIKAD nisam zaokružio nikoga i time se ponosim,za razliku od vas koji ste glasali kako vam je ko sta obecavao..Ja sam je Role pravio sa svojih dvadeset godina,a sad bi se,kada bi ponovo trebalo okrenuo protiv nje...ne nje nego ovih koji su se izivljavali dvije decenije na njoj...OVO JE KRAJ RS,UPAMTI..ČITAJ MEDJU REDOVA..ZIV BIO

Name

Role

05.02.2019 18:47

Ja ti opet kažem - nema sad ukidanja RSa. Borili ste se za nju, pobili ste nas za nju, istjerali ste nas iz nje. Sada, kada ste se prezaduženi bi da je ukinete pa da svi zajedno vraćamo te kredite, koje vaše SRBESKIJE podigoše i pokradoše. Mi je nismo ni htjeli ukidati, vi ste kao nama “branili” da je mi ukinemo. Sada, kada kanton Sarajevo više prihoda ima nego vaš cijeli entitet, nakon što ste rasprodali i pokrali što ste mogli - sad bi da je ukidate?! E neće da može! Vi se zaduživali - vi svoje kredite vraćajte!!!

Name

re Role

05.02.2019 22:30

Tako je, Role, ništa ne ukidaj. Taman nek svako vrati svoje dugove. Dosta je što je Federacija platila 50 miliona KM za saniranje propalih banaka u RS... Samo vi srbujte, i otcijepite se lagano, ali naše pare nećete dobiti.

Name

Zoki

04.02.2019 20:58

E moj Govedarica koje ste Vi suge,do juce ste bili izdajnici za Dodika i SNSDe,a sad Vas grle jer znaju da ce Vas preveslati i vise im necete moci pera odbiti.Koga je od Vas briga za RSu i ovaj Narod,Vas samo zanima kako dzepove napuniti i biti u vlasti da imate sve benefite.Pogledaj pojedince iz glavnog odbora vase stranke sta su imali,a sta sad imaju,a jedan od njih je i Mico Micic.Svi ste Vi isti i samo stvarate jaz u nepismenom narodu.

ODGOVORITE
Name

Odo ja odavle!

04.02.2019 21:31

Kome nije jasno, ovdje sve piše: http://www.6yka.com/novosti/snsd-i-dodik-stite-rs-i-srpske-interese-zajedno-sa-izdajnicima-stranim-placenicima-i-bakirovcima

ODGOVORITE
Name

SNSD+DNS+Baja Patak

05.02.2019 07:36

Hvala za link! Papcine svih zemalja ujedinimo se!

Name

Marija

04.02.2019 21:34

najbolje je da Ćuzulan kaže šta je na prvom mjestu i šta nam je najbolje. Da li vrh stranke odobrava njegove večerašnje nenormalne izjave?

ODGOVORITE
Name

Ivke

04.02.2019 21:45

Bori se za pravdu, ne staj na tom putu ne budi uhljeb bijednice. Pravda za Davida dragicevica,boricemo se bar mi iskreni i cestiti...

ODGOVORITE
Name

PAMET U GLAVU

04.02.2019 21:47

Vukota Govedarice, ti si stvarno ograničen čovjek okružen totalno pogrešnim savjetnicima. Tvoji savetnici ti sijeku vezu sa narodom. Da si tako pričao u predizbornoj kampanji, znaj da ne bi dobio ni pola glasova. Sada je došlo vrijeme da se realizuje ono što je obećano stranim moćnicima i vi treba da zagrizete kao somovi i preuzmete teret izdaje nacionalnih interesa Srba. Zašto? Zarad svojih 10-ak članova. Vjeruje da bi SDS u narodu bio jači bez njih. I još jedna vrlo bitna pozadina ove inicijative, a to su izbori u Doboju i Trebinju. Ako kandidati opozicije pobjede u tim gradovima, stiču se uslovi za vanredne parlamentarne izbore.

ODGOVORITE
Name

SDS

05.02.2019 07:48

UVIJEK UZ SDS I KAD JE TESKO POGOTOVO

Name

Milija

04.02.2019 22:13

Šta je ovo ljudi moji sa ovim političarima sve u jednu sviralu sviraju.

ODGOVORITE
Name

Svedska

05.02.2019 20:12

Pa znaju politicari koja fora prolazi kod ovaca.

Name

x

04.02.2019 22:41

Baja ce da vam uvali da vasi kadrovi potpisuju ulazak u NATO.Aferim, prijatno vam.

ODGOVORITE
Name

Pfuj

04.02.2019 22:45

Opet vas levati? " Sa rezimom se pregovara, rezim se rusi".Kad vam uvale vruc krompir suodgovornosti bice kasno.A zasto? Da udomite, uhljebite jos koju zenetinu, ljubavnicu, tetku , strinu po kojekakvim agencijama.Vukota Govedarica, tebi su ukrali glasove.Vama su ukrali glasove.

ODGOVORITE
Name

Rade

04.02.2019 23:02

Muci vas do besvjesti

ODGOVORITE
Name

Лука Лабам

04.02.2019 23:05

Вукота, заборављаш шта си говорио о Додику и СНСД-у?!

ODGOVORITE
Name

Stijena

05.02.2019 07:42

Ne može Vukota sam. Sigurno je da se on nikada neće prodati, a ovi oko njega se polako pokazuju. Ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da svaka zvijer otkrije svoj trag!

Name

Re

05.02.2019 08:25

Ja stalno govorim da je Dodik jos i najbolji od njih svih. Sve bagra.

Name

@Роки

04.02.2019 23:57

Сви заједно браните заставу,дан републике , ја журим ,одо код Ангеле.

ODGOVORITE
Name

Marko89

05.02.2019 05:18

Već viđeno dragi naš Vukota,imal šta novo,kako da poboljšamo život i to,mani se srbovanja,ima takvih kolko hoš

ODGOVORITE
Name

Bob

05.02.2019 07:10

Najveci nacionalni interes Republike Srpske je borba protiv SNSD- a koji nas pljacka , raseljava i unistava, a ne ulazenje u koaliciju sa istim radi nekoliko foteljica...moj Vukota, oces li nas i ti razocarati?!

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

05.02.2019 07:16

Jeste na prvom mjestu po lopovluku, laznom patritizmu. Gdje je narod? Slovenija , Austrija,Njemacka i tako redom. Briga vas za narod, vi ste samo konzumenti Republike Srpske. Trebinje, prosjek golf 2 a Dubrovnik, pun svega, tu smo pozeljni kao robovi, dok vi velicate junastvo. Definitivno ce se svi iseliti iz Republike Srpske, za koju izgudose toliki junaci.

ODGOVORITE
Name

Pantic

05.02.2019 07:32

Uvek isto Srpska na prvom mestu ... Dok narodu koji odlazi na prvom mestu je Nemacka ... A odlazi zbog vas koji se samo u Srpstvo kunete a milion drugih nedaca oko nas ..

ODGOVORITE
Name

Nada

05.02.2019 09:07

Ma ko dira RS. Sram vas bilo ako i pomišljate na ikakav razgovor sa ovim kradljivcima svog naroda. O čemu ćete pričati. O zajedničkoj otimačini. Velika sramota.

Name

BOBA

05.02.2019 10:38

KAKO JE SNSD RAZRADIO PLAN SA KOALICIJOM SADA I DEMOSOM ŽELE DA OVLADAJU ČITAVOM RS .TO NIJE DOBRO.UVIJEK JE DOBRO IMATI I DRUGU STRANU.ALI LJUDI FATAJU NA NACIJONALNU RETORIKU PATRIJOTIZAM.MA LJUDI SVAKI SRBIN JE PATRIJOTA TO SE NE MOŽE VIŠE SLUŠATI ONI SU ZGADILI NARODU ZEMLJU PO KOJOJ HODAMO.NAJVAŽNIJE U SVEMU ZA VLAST JE APLAUZ.ONI DOVODE SVOJE PODANIKE KOJI PODERAŠE RUKE APLAUDIRAJUĆI KOLIKO SU PROVIDNI ISTI SCENARIJ JE I U SRBIJI.LJUDI MISLITE SVOJOM GLAVOM A NE NJIHOVOM.

ODGOVORITE
Name

VRS

05.02.2019 19:20

Na kom ti je mjestu bila Republika Srpska kada se branila sa krvlju!

ODGOVORITE
Name

Moda IV

05.02.2019 21:31

Vukota, brate moj rodjeni, zemljace moj dobri, molim te ko boga, ne ucini ono sto je ucinio Dragan Cavic, ne iznevjeri narod koji jos u tebi jedinom vidi spasitelja. Odbij svaki razgovor sa Dodikom, jer on samo smislja kako da zajebe opziciju i pritisne je pod svoju sapu, a onda je sutne u smece ko zadnji dronjak. Ti, Borenovic i Cavic bili ste ovom narodu svjetlo na kraju tunela, Cavic je kukavicki pokleknuo, ali vas dvojica jos niste i nedajte se, ostanite sokolovi sivi, ne podlegnite izazovu vlasti i narod ce vas opjevati, u protivnom ... j.biga.

ODGOVORITE
Name

Bjanko

06.02.2019 08:21

Sta radite od sebe!Bolje vam je bilo da ste koalirali sa strankama iz federacije!Ovo je utopija. Svi ste vi isti.Mozda kupuju aute za vas!Cuvate srpsku a narod crkava!Ispada da nam vise pomaze federacija nego ovi za koje smo se borili.Cuvaj ti BiH.Odmakni se od ideja koje vode u propast.Jadan smo mi narod koji se bori za srpsku dok vi 4 godine poslije izbora uzivate.

ODGOVORITE
Name

acogz

06.02.2019 09:33

Sve za Srpsku, a Srpsku ni za šta!!!

ODGOVORITE
Name

ma dajte

06.02.2019 17:02

ma dajte kakav snsd ,pa zar vas nisu vec jednom šutnuli!!!

ODGOVORITE