Оно кад баш волиш шефа, а шеф ти је Марадона!

Голман Дорадоса истетовитао лик легендарног Аргентинца са потписом "У Бога верујем"!

Фудбал 09.02.2019 | 19:00
Оно кад баш волиш шефа, а шеф ти је Марадона!
Дијего Армандо Марадона је вероватно једини фудбалер који има своју веру и вернике. Истина, он се ту ништа не пита, али је то само доказ колико је популаран, пре свега у домовини.

Проблематични Аргентинац вратио се последњих година практично свим пороцима којима је робовао тамо осамдесетих и деведесетих година прошлог века, те уме доста да иритира људе. Многи му опраштају због невероватног минулог рада, али је све више оних који му окрећу леђа. Посебно латиноамерички левичари које је ужасно разочарао. Но, свакао је много више оних који га воле и обожавају.

А један од њих је и голман Дорадоса, мексичког друголигаша на чијој клупи седи управо Ел Пибе. Марадона је очигледно невероватно харизматичан, али пре свега добар толико човек толико да је Гаспар Сервио истетовирао његов лик на бутини леве ноге са натписом "У Бога верујем".

Засад није познато како му је шеф реаговао, али сумњамо да има нешто против. На сву срећу "тетка" је испала одлично, толико да се млади Гаспар похвалио њоме на друшвеним мрежама.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар