Ono kad baš voliš šefa, a šef ti je Maradona!

Golman Doradosa istetovitao lik legendarnog Argentinca sa potpisom "U Boga verujem"!

Fudbal 09.02.2019 | 19:00
Ono kad baš voliš šefa, a šef ti je Maradona!
Dijego Armando Maradona je verovatno jedini fudbaler koji ima svoju veru i vernike. Istina, on se tu ništa ne pita, ali je to samo dokaz koliko je popularan, pre svega u domovini.

Problematični Argentinac vratio se poslednjih godina praktično svim porocima kojima je robovao tamo osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, te ume dosta da iritira ljude. Mnogi mu opraštaju zbog neverovatnog minulog rada, ali je sve više onih koji mu okreću leđa. Posebno latinoamerički levičari koje je užasno razočarao. No, svakao je mnogo više onih koji ga vole i obožavaju.

A jedan od njih je i golman Doradosa, meksičkog drugoligaša na čijoj klupi sedi upravo El Pibe. Maradona je očigledno neverovatno harizmatičan, ali pre svega dobar toliko čovek toliko da je Gaspar Servio istetovirao njegov lik na butini leve noge sa natpisom "U Boga verujem".

Zasad nije poznato kako mu je šef reagovao, ali sumnjamo da ima nešto protiv. Na svu sreću "tetka" je ispala odlično, toliko da se mladi Gaspar pohvalio njome na drušvenim mrežama.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar