Сергеј: Не идем у "Пионир", нећу представу!

После "спорне" фотографије због које је реаговао врх КК Партизан, глумац Сергеј Трифуновић поручио да ипак неће долазити на утакмице београдског клуба.

Кошарка 05.02.2019 | 12:15
Сергеј: Не идем у "Пионир", нећу представу!
Много, много реаговања изазвало је реаговање Кошаркашког клуба Партизан на фотографију глумца Сергеја Трифуновића, али и новопеченог политичара, са члановима стручног штаба и управе у једном ресторану.

Трифуновић је те фотографије поставио на своје профиле на друштвеним мрежама, уз коментар да би тренер Андреа Тринкијери могао да буде "кривац" за повратак на утакмице Кошаркашког клуба Партизан.

Врх клуба је одмах потом реаговао и у "послепоноћном обрачуну", окарактерисао ту фотографију као намеру да се тренер и чланови стручног штаба искористе у "дневно-политичке сврхе" и оптужио је Сергеја Трифуновића, који је недавно постао председник Покрета слободних грађана, да му намере нису искрене.

Поједини медији објавили су информацију да је Трифуновић обећао да фотографије неће стављати на друштвене мреже, али да је он то ипак учинио, после чега је настала свађа у ресторану.

Многи навијачи Партизана негативно су реаговали на објаву клуба, не схватајући шта је "злонамерно" у фотографији, како је образложено из клуба и позвали су Трифуновића да почне да долази на утакмице Кошаркашког клуба.

Међутим, Трифуновић је обавестио навијаче Партизана, који су то од њега тражили, да се неће видети у "Пиониру" на мечу АБА Лиге против Будућности, у недељу, 10. фебруара.

"Хвала на позивима, али 'онај који ме је замало вратио', одмах ме и отерао. Све најбоље против Будућности. Немам шта да тражим тамо, јер не желим да правим представу", написао је Трифуновић на друштвеним мрежама.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар