Sergej: Ne idem u "Pionir", neću predstavu!

Posle "sporne" fotografije zbog koje je reagovao vrh KK Partizan, glumac Sergej Trifunović poručio da ipak neće dolaziti na utakmice beogradskog kluba.

Košarka 05.02.2019 | 12:15
Sergej: Ne idem u "Pionir", neću predstavu!
Mnogo, mnogo reagovanja izazvalo je reagovanje Košarkaškog kluba Partizan na fotografiju glumca Sergeja Trifunovića, ali i novopečenog političara, sa članovima stručnog štaba i uprave u jednom restoranu.

Trifunović je te fotografije postavio na svoje profile na društvenim mrežama, uz komentar da bi trener Andrea Trinkijeri mogao da bude "krivac" za povratak na utakmice Košarkaškog kluba Partizan.

Vrh kluba je odmah potom reagovao i u "posleponoćnom obračunu", okarakterisao tu fotografiju kao nameru da se trener i članovi stručnog štaba iskoriste u "dnevno-političke svrhe" i optužio je Sergeja Trifunovića, koji je nedavno postao predsednik Pokreta slobodnih građana, da mu namere nisu iskrene.

Pojedini mediji objavili su informaciju da je Trifunović obećao da fotografije neće stavljati na društvene mreže, ali da je on to ipak učinio, posle čega je nastala svađa u restoranu.

Mnogi navijači Partizana negativno su reagovali na objavu kluba, ne shvatajući šta je "zlonamerno" u fotografiji, kako je obrazloženo iz kluba i pozvali su Trifunovića da počne da dolazi na utakmice Košarkaškog kluba.

Međutim, Trifunović je obavestio navijače Partizana, koji su to od njega tražili, da se neće videti u "Pioniru" na meču ABA Lige protiv Budućnosti, u nedelju, 10. februara.

"Hvala na pozivima, ali 'onaj koji me je zamalo vratio', odmah me i oterao. Sve najbolje protiv Budućnosti. Nemam šta da tražim tamo, jer ne želim da pravim predstavu", napisao je Trifunović na društvenim mrežama.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar