"Која је била поента отпустити Венгера?!"

Арсеналова легенда, Емануел Пети, критиковао је челне људе Арсенала и упитао која је била поента отпустити дугогодишњег тренера, Арсена Венгера.

Фудбал 06.02.2019 | 11:45
"Која је била поента отпустити Венгера?!"
Чувени Француз клупу "тобџија" напустио лета 2018. године после више од 20 година колико је провео на клупи клуба из Лондона. По многима промене су биле потребне, међутим Пети не види сврху када екипа не игра ништа боље.

"Уколико отпустиш Арсена Венгера и онда доведеш човека који ће да га замени и кажеш му да немаш новца за нове играче, онда морам да питам која је била поента у отпуштању Венгера", упитао је Пети.

Арсенал је ове сезоне довео Лукаса Тореиру за 30 милиона евра, Бернда Лена за 25, Сократиса Папастатопулоса за 16 и Матеа Гуендозија за осам, међутим ниједан од ових трансфера није био звучан.

"Емери је вероватно веома фрустриран, јер му је речено да у јануару не може никога да доведе. Јунајтед, Ливерпул и Сити троше много новца и уколико не станете раме уз раме с њима, онда немате неке шансе. Тотенхем није трошио ове сезоне, али они су у позицију у којој је Арсенал био пре неколико година када су градили стадион. Али, сада нема оправдања за 'тобџије'", каже Пети.

Арсенал је за викенд поражен од Манчестер ситија и после 25 одиграних кола налазе се на шестом месту 47 бодова, једним мање од Јунајтеда и три од Челсија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар