"Koja je bila poenta otpustiti Vengera?!"

Arsenalova legenda, Emanuel Peti, kritikovao je čelne ljude Arsenala i upitao koja je bila poenta otpustiti dugogodišnjeg trenera, Arsena Vengera.

Fudbal 06.02.2019 | 11:45
"Koja je bila poenta otpustiti Vengera?!"
Čuveni Francuz klupu "tobdžija" napustio leta 2018. godine posle više od 20 godina koliko je proveo na klupi kluba iz Londona. Po mnogima promene su bile potrebne, međutim Peti ne vidi svrhu kada ekipa ne igra ništa bolje.

"Ukoliko otpustiš Arsena Vengera i onda dovedeš čoveka koji će da ga zameni i kažeš mu da nemaš novca za nove igrače, onda moram da pitam koja je bila poenta u otpuštanju Vengera", upitao je Peti.

Arsenal je ove sezone doveo Lukasa Toreiru za 30 miliona evra, Bernda Lena za 25, Sokratisa Papastatopulosa za 16 i Matea Guendozija za osam, međutim nijedan od ovih transfera nije bio zvučan.

"Emeri je verovatno veoma frustriran, jer mu je rečeno da u januaru ne može nikoga da dovede. Junajted, Liverpul i Siti troše mnogo novca i ukoliko ne stanete rame uz rame s njima, onda nemate neke šanse. Totenhem nije trošio ove sezone, ali oni su u poziciju u kojoj je Arsenal bio pre nekoliko godina kada su gradili stadion. Ali, sada nema opravdanja za 'tobdžije'", kaže Peti.

Arsenal je za vikend poražen od Mančester sitija i posle 25 odigranih kola nalaze se na šestom mestu 47 bodova, jednim manje od Junajteda i tri od Čelsija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar