Порука Игора Дуљаја: Партизане, ослони се на своју дјецу!

Помоћни тренер Шахтјора о дуелу са бившим клубом.

Фудбал 04.02.2019 | 17:15
Порука Игора Дуљаја: Партизане, ослони се на своју дјецу!
Са речи на дела. Идеја о томе да се шанса укаже младима, пласирана ове зиме из Хумске 1, најбоље се приказала у недељу поподне на терену хотелског комплекса "Корнелија дајмонд", црно-бели су против једног од најјачих тимова источне Европе у првих 11 имали двојицу "миленијанаца", Светозара Марковића (2000) и Филипа Стевановића (2002), а у другом полувремену шансу су добили и искористили је Златан Шеховић, Армин Ђерлек (2000) и Страхиња Павловић (2001).

И не само да су успели да се носе са Шахтјором, већ и да га победе, те не чуди што је баш на младе ставио акценат и Игор Дуљај, после меча у коме је, за многе изненађујуће, славио српски тим.

"Имајући у виду да се Партизан налази на трећој позицији, да Црвена звезда има велику бодовну предност, на црно-белима је да раде, па им препоручујем да се ослоне на младе играче, из школе. Верујем да они имају већи квалитет од оних што долазе са стране. Уз дужно поштовање према свакоме", прецизирао је помоћни тренер украјинског првака.

Шахтјор јесте био доминантан у пољу, међутим, Партизан је успевао да одбије нападе и вештије користи шансе.

"Резултат 0:2 не одсликава реално стање на терену, али то не умањује победу Партизана. Ми смо контролисали игру, држали смо лопту и имали шансе, међутим, Партизан је био агресивнији. Заслужено".

Није некадшањи моторино Партизана издвајао појединце из бившег клуба, али их је похваллио у целости.

"Црно-бели су добро трчали, одлично покривали средину терена и, што је за похвалу, заустављали наше брзе нападе. У другом полувремену убрзали смо ритам, али да смо постигли гол, било би другачије... Није пријатно кад се изгуби, али кад већ губим – нек' то буде Партизан", додао је Игор Дуљај.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар