Порука подршке Солскјеру: Уживај и не враћај се назад!

Ипак, још ништа није дефинитивно одлучено по питању његовог останка на клупи Јунајтеда.

Фудбал 07.02.2019 | 00:00
Порука подршке Солскјеру: Уживај и не враћај се назад!
И када си "мали" као клуб, можеш да будеш велики.

Оле Гунар Солскјер је рекао у разговору с новинарима да су му челници Молдеа рекли да ужива у позајмици у Манчестер Јунајтеду и успеху на клупи Црвених ђавола те да - не мора да се враћа у овај тим.

Солскјер је добио осам од девет утакмица на клупи Манчестера откако је преузео клупу од Жозеа Муриња. Играо је с великом посвећеношћу за тај тим 11 година, а сада гледа да настави са серијом непобедивости. Норвежанин је све импресионирао на Олд Трафорду откако је стигао и на тај начин је постао први кандидат за сталан посао на клупи Манчестера.

А од Молдеа је добио поруке подршке. Тачније од власника Кјела Ингеа Рокеа и Бјорна Гјелстена.

"Када сам рекао власницима Молдеа да ме Јунајтед зове, а знали су одувек да ми је то сан, рекли су ми - иди, уживај, и молим те не враћај се назад". Оба власника су ми пожелела срећу јер су знали да ми је ово сан. То што сам добио подршку од њих је фантастично. Ако се вратим у Молде, даћу све од себе. Али, зависи када ћу се вратити", рекао је Солскјер.

Наравно, Норвежанин је задовољан досадашњим делом свог рада у Манчестеру.

"Било је фантастично до сада. Надам се да ћу видети породицу ускоро, зато што је то једина лоша ствар у овом послу", рекао је Солскјер.

Он је поставио тренерски рекорд јер је добио првих осам утакмица, али је тај низ прекинут после ремија с Барнлија - 2:2.

Норвежанин каже да је учествовао у разговорима око довођења и одвођења играча током јануара.

"Мислим да је то природно. Упознао сам играче, знам колико могу, какав потенцијал имају. Наравно да сам предочио своја гледишта клубу. Наравно да сам знао да ће клуб разговарати са мном поводом играча који су интересантни. Увек сам у позицији да могу да кажем Јунајтеду које играче треба да гледа. То ће се наставити и после лета ако још не будем у клубу. Даћу савет ако ме буду питали. Најважније је пронаћи играче који су прави и имају Манчестеров ДНК", рекао је Солскјер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар