Poruka podrške Solskjeru: Uživaj i ne vraćaj se nazad!

Ipak, još ništa nije definitivno odlučeno po pitanju njegovog ostanka na klupi Junajteda.

Fudbal 07.02.2019 | 00:00
Poruka podrške Solskjeru: Uživaj i ne vraćaj se nazad!
I kada si "mali" kao klub, možeš da budeš veliki.

Ole Gunar Solskjer je rekao u razgovoru s novinarima da su mu čelnici Moldea rekli da uživa u pozajmici u Mančester Junajtedu i uspehu na klupi Crvenih đavola te da - ne mora da se vraća u ovaj tim.

Solskjer je dobio osam od devet utakmica na klupi Mančestera otkako je preuzeo klupu od Žozea Murinja. Igrao je s velikom posvećenošću za taj tim 11 godina, a sada gleda da nastavi sa serijom nepobedivosti. Norvežanin je sve impresionirao na Old Trafordu otkako je stigao i na taj način je postao prvi kandidat za stalan posao na klupi Mančestera.

A od Moldea je dobio poruke podrške. Tačnije od vlasnika Kjela Ingea Rokea i Bjorna Gjelstena.

"Kada sam rekao vlasnicima Moldea da me Junajted zove, a znali su oduvek da mi je to san, rekli su mi - idi, uživaj, i molim te ne vraćaj se nazad". Oba vlasnika su mi poželela sreću jer su znali da mi je ovo san. To što sam dobio podršku od njih je fantastično. Ako se vratim u Molde, daću sve od sebe. Ali, zavisi kada ću se vratiti", rekao je Solskjer.

Naravno, Norvežanin je zadovoljan dosadašnjim delom svog rada u Mančesteru.

"Bilo je fantastično do sada. Nadam se da ću videti porodicu uskoro, zato što je to jedina loša stvar u ovom poslu", rekao je Solskjer.

On je postavio trenerski rekord jer je dobio prvih osam utakmica, ali je taj niz prekinut posle remija s Barnlija - 2:2.

Norvežanin kaže da je učestvovao u razgovorima oko dovođenja i odvođenja igrača tokom januara.

"Mislim da je to prirodno. Upoznao sam igrače, znam koliko mogu, kakav potencijal imaju. Naravno da sam predočio svoja gledišta klubu. Naravno da sam znao da će klub razgovarati sa mnom povodom igrača koji su interesantni. Uvek sam u poziciji da mogu da kažem Junajtedu koje igrače treba da gleda. To će se nastaviti i posle leta ako još ne budem u klubu. Daću savet ako me budu pitali. Najvažnije je pronaći igrače koji su pravi i imaju Mančesterov DNK", rekao je Solskjer.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar