Џака о Србији, "двоглавом орлу" и селекцији тзв. Косова...

Албански фудбалер Таулант Џака, брат нешто познатијег играча Арсенала Гранита, причао је о Србији, "двоглавом орлу" и репрезентацији тзв. Косова.

Фудбал 04.02.2019 | 22:00
Џака о Србији, "двоглавом орлу" и селекцији тзв. Косова...
Џака је у интервјуу за Блик прво говорио о својој и братовљевој каријери, али су на крају на ред дошле увек неизбежне поменуте теме.

Новинар швајцарског портала упитао је Тауланта да прокоментарише "двоглавог орла" којег су његов брат и саиграч Ђердан Шаћири показали у победи против Србије на Светском првенству у Русији.

"Око тога је већ све речено и пренесено да ја не желим да поново отварам ту тему,"рекао је Џака. 

Швајцарска је на Мундијалу прошла групну фазу уз Бразил, успут избацивши и Србију, па су се зауставили у првој нокаут рунди поразом од Швеђана. 

"Држао сам 'фиге' и надао се веома добрим играма против Бразила и Србије. Швајцарци су потом изгледали поприлично уморно против Шведске". 

Таулант је, као и Гранит, могао да се придружи скоро оформљеној репрезентацији такозване републике Косово, али је одлучио да остане уз репрезентацију Албаније, за коју је забележио 22 наступа. 

"Не жалим за тиме, али ми је драго због Косова. Тамо тренутно влада добра атмосфера, постоји велика уефорија и тај тим је веома талентован", јасан је Џака.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар