Džaka o Srbiji, "dvoglavom orlu" i selekciji tzv. Kosova...

Albanski fudbaler Taulant Džaka, brat nešto poznatijeg igrača Arsenala Granita, pričao je o Srbiji, "dvoglavom orlu" i reprezentaciji tzv. Kosova.

Fudbal 04.02.2019 | 22:00
Džaka o Srbiji, "dvoglavom orlu" i selekciji tzv. Kosova...
Džaka je u intervjuu za Blik prvo govorio o svojoj i bratovljevoj karijeri, ali su na kraju na red došle uvek neizbežne pomenute teme.

Novinar švajcarskog portala upitao je Taulanta da prokomentariše "dvoglavog orla" kojeg su njegov brat i saigrač Đerdan Šaćiri pokazali u pobedi protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Oko toga je već sve rečeno i preneseno da ja ne želim da ponovo otvaram tu temu,"rekao je Džaka. 

Švajcarska je na Mundijalu prošla grupnu fazu uz Brazil, usput izbacivši i Srbiju, pa su se zaustavili u prvoj nokaut rundi porazom od Šveđana. 

"Držao sam 'fige' i nadao se veoma dobrim igrama protiv Brazila i Srbije. Švajcarci su potom izgledali poprilično umorno protiv Švedske". 

Taulant je, kao i Granit, mogao da se pridruži skoro oformljenoj reprezentaciji takozvane republike Kosovo, ali je odlučio da ostane uz reprezentaciju Albanije, za koju je zabeležio 22 nastupa. 

"Ne žalim za time, ali mi je drago zbog Kosova. Tamo trenutno vlada dobra atmosfera, postoji velika ueforija i taj tim je veoma talentovan", jasan je Džaka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar