ТУР: БУМ! Данијел Алексић са паркинга!

Страшан гол српског интернационалца у мечу са Кајзеријем!

Фудбал 02.02.2019 | 20:40
ТУР: БУМ! Данијел Алексић са паркинга!
Друго место на табели остало је ван домашаја Малатије, али селектор Орлова Младен Крстајић може да буде задовољан због чињеницен да Александар Коларов није више једини српски бомбардер. Власник подједнако силовите левице је и Данијел Алексић чији је гол у 20. колу обележио данашњи дуел Малатије и Кајзерија – 1:1 у 20. колу првенства Турске.

Артем Краветс је довео Турске у вођство од 1:0, али је оно потрајало свега пет минута пошто је Алексић решио да фудбалску планету још једном подсети какав се топ крије у његовим ногама. Раздаљина од скоро 30 метара није га уплашила, распалио је повремени српски репрезенетативац свом силином, толико прецино да ову лопту ни Спајдермен не би могао да ухвати, а не голман Кајзерија.

Нажалост по Малатију, довољно само за 1:1, мада је Алексић у наставку постигоа још један гол, ипак поништен због милиметарског офсајда у зачетку акције, па је Галатасарај остао усамљен на другом месту на табели. Малатију уосталом нико није видео ни близу врха, али тим Данијела Алексића и Мичела Доналда (играо свих 90 минута) ове  је сезоне најпријатњи изненађење у Турској. Добрим делом баш захваљујући Алексићу уз чије име је бројка од осам постигнутих голова! Није лоше, уопште није лоше.



ТУРСКА 1 - 20. КОЛО:

Петак

Фенербахче - Гецтепе 2:0 (1:0)
/Ају 7, Мозес 73/

Субота

Малатија - Кајзери 1:1 (1:1)
/Алексић 19 – Краветс 14/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар