TUR: BUM! Danijel Aleksić sa parkinga!

Strašan gol srpskog internacionalca u meču sa Kajzerijem!

Fudbal 02.02.2019 | 20:40
TUR: BUM! Danijel Aleksić sa parkinga!
Drugo mesto na tabeli ostalo je van domašaja Malatije, ali selektor Orlova Mladen Krstajić može da bude zadovoljan zbog činjenicen da Aleksandar Kolarov nije više jedini srpski bombarder. Vlasnik podjednako silovite levice je i Danijel Aleksić čiji je gol u 20. kolu obeležio današnji duel Malatije i Kajzerija – 1:1 u 20. kolu prvenstva Turske.

Artem Kravets je doveo Turske u vođstvo od 1:0, ali je ono potrajalo svega pet minuta pošto je Aleksić rešio da fudbalsku planetu još jednom podseti kakav se top krije u njegovim nogama. Razdaljina od skoro 30 metara nije ga uplašila, raspalio je povremeni srpski reprezenetativac svom silinom, toliko precino da ovu loptu ni Spajdermen ne bi mogao da uhvati, a ne golman Kajzerija.

Nažalost po Malatiju, dovoljno samo za 1:1, mada je Aleksić u nastavku postigoa još jedan gol, ipak poništen zbog milimetarskog ofsajda u začetku akcije, pa je Galatasaraj ostao usamljen na drugom mestu na tabeli. Malatiju uostalom niko nije video ni blizu vrha, ali tim Danijela Aleksića i Mičela Donalda (igrao svih 90 minuta) ove  je sezone najprijatnji iznenađenje u Turskoj. Dobrim delom baš zahvaljujući Aleksiću uz čije ime je brojka od osam postignutih golova! Nije loše, uopšte nije loše.



TURSKA 1 - 20. KOLO:

Petak

Fenerbahče - Gectepe 2:0 (1:0)
/Aju 7, Mozes 73/

Subota

Malatija - Kajzeri 1:1 (1:1)
/Aleksić 19 – Kravets 14/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar