Облачно вријеме с вјетром и кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати облачно и вјетровито вријеме, са кишом мјестимично, уз даљи пораст дневне температуре.

Босна и Херцеговина 02.02.2019 | 09:12
Облачно вријеме с вјетром и кишом
Јутрос је облачно у већини предјела, а у јужним крајевима пада слаба до умјерена мјестимична киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекује се дјелимично разведравање, па ће у појединим крајевима бити сунчано, а падавине ће накратко престати.

Послије подне и према вечери очекује се ново јаче наоблачење са запада и југозапада, које ће се до јутра ширити на централни појас, а затим и на сјевер. На југозападу и у Херцеговини обилније падавине.

Вјетар јак јужног смјера, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Највиша дневна температура од 10 до 15, у предјелима са фенским ефектом вјетра и степен два виша, а у планинама око пет степени Целзијусових.

Температура у 7.00 часова: Бјелашница нула, Хан Пијесак и Чемерно четири, Соколац и Сребреница шест, Фоча, Гацко, Калиновик, Иван Седло седам, Ливно осам, Мраковица девет, Рудо, Градачац 10, Бугојно, Добој, Билећа, Груде и Сарајево 11, Мркоњић Град, Србац, Бијељина, Брчко, Широки Бријег, Требиње и Тузла 12, Шипово, Јајце 13, Крупа на Уни, Рибник, Мостар 14, Бихаћ, Неум и Приједор, Нови Град 15, Бањалука и Сански Мост 16 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар