Oblačno vrijeme s vjetrom i kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati oblačno i vjetrovito vrijeme, sa kišom mjestimično, uz dalji porast dnevne temperature.

Bosna i Hercegovina 02.02.2019 | 09:12
Oblačno vrijeme s vjetrom i kišom
Jutros je oblačno u većini predjela, a u južnim krajevima pada slaba do umjerena mjestimična kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana očekuje se djelimično razvedravanje, pa će u pojedinim krajevima biti sunčano, a padavine će nakratko prestati.

Poslije podne i prema večeri očekuje se novo jače naoblačenje sa zapada i jugozapada, koje će se do jutra širiti na centralni pojas, a zatim i na sjever. Na jugozapadu i u Hercegovini obilnije padavine.

Vjetar jak južnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Najviša dnevna temperatura od 10 do 15, u predjelima sa fenskim efektom vjetra i stepen dva viša, a u planinama oko pet stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica nula, Han Pijesak i Čemerno četiri, Sokolac i Srebrenica šest, Foča, Gacko, Кalinovik, Ivan Sedlo sedam, Livno osam, Mrakovica devet, Rudo, Gradačac 10, Bugojno, Doboj, Bileća, Grude i Sarajevo 11, Mrkonjić Grad, Srbac, Bijeljina, Brčko, Široki Brijeg, Trebinje i Tuzla 12, Šipovo, Jajce 13, Кrupa na Uni, Ribnik, Mostar 14, Bihać, Neum i Prijedor, Novi Grad 15, Banjaluka i Sanski Most 16 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar