Виђена боса на аеродрому

Јелена Карлеуша, након огромног успеха на првој додели МАЦ награда, наставила је радно и парадно па се у необичном издању упутила у Аустрију.

Забава 02.02.2019 | 07:53
Виђена боса на аеродрому
У црне панталоне поцепане на коленима упасала је ролку у истом тону, а преко оденула дугачак капут. Међутим, без обзира на ниске температуре корачала је боса, у папучама.

Поглед скривала је испод капе и наочара за сунце. Брзим кораком прошла је поред фоторепортера кроз аеродром који није скидао поглед са ње.

Јелена се, иначе, упутила на наступ у Аустрију.



Подсетимо, Јелена Карлеуша нашла се у центру порно скандала пошто је спорни материјал који је наводно слала босанском фудбалеру Огњену Врањешу током двогодишње тајне везе, угледао светлост дана. Пошто је све брзински демантовала отишла је код супруга у Кину, одакле се кришом вратила због пословних обавеза.

Након снимања "Звезда Гранда", распаметила је публику новом песмом, примила награду за колаборацију са Ацом Лукасом на "Банкини", па одлетела у Беч на наступ. Велику подршку током овог драматичног периода пружа јој породица, пријатељи и бројне колеге.



(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јоја

02.02.2019 07:04

80% "домацица" флертује са топовима саљу видео снимке фотографије како је рендају, као сто би дотицна казала, све музевима иза ледја, понизавају те јаднике немају постовања према њима рогове им набијају..па засто се удају ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.02.2019 09:09

Ово сто се тице ЈК и овог "скандала" је уцињено да би заблудела маса блејаца који воде бригу о овој индивидуи имали неки материјал за даљне заблудјивање,и скретање пазње са реалних проблема,јер кога нормалног је јос брига за ЈК

Name

камелеон

03.02.2019 12:14

Кад може гола што не може боса......

Name

Ма не

02.02.2019 09:17

Отекле јој ноге. Отишла јој штитна жлезда. У чему је наступала?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорица

02.02.2019 10:47

Кад путујем авионом увијек сам у папуцама. Ко путује авионом, разумјеце!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара Дјаковиц

02.02.2019 19:35

Засто сте тако негативни и ригорозни када је тудји зивот у питању? Свако прво треба да погледа себе, да би донео пресуду о некоме другом. Невероватно како су људи на нету негативни у својим коментарима, то је страсно. Све видите црно, зато тако и зивите. Ја обицно цитам и гледам само оно сто мене интересује и јако ретко дајем коментаре, али сада сам морала, посто ни један леп позивитан коментар нисам процитала. Сви људи на овом свету гресе.

ОДГОВОРИТЕ