Видео: Риверс о ударању Марјановића...

Лактом у главу, па то је фаул! Тренер Лос Анђелес Клиперса, Док Риверс, бесан је због одлуке судија у завршници меча са градским ривалом Лејкерсима која је решила питање победника.

Кошарка 02.02.2019 | 13:15
Видео: Риверс о ударању Марјановића...
Судије су свирале фаул Бобану Марјановићу над Ленсом Стивенсоном иако је играч Лејкерса приликом напада на кош урадио лактом Србина у нос.

Стивенсон је постигао кош и погодио додатно слободно бацање за 123:118 чиме је преломио меч у продужетку за победу "језераша".

"Не верујем да је Ленс то урадио намерно, али у оваквим ситуацијама намера није битна. Ако лактом ударите противника у нос онда је то фаул. Некада су искључивали за мање. Помислио сам да ћемо добити лопту, можда и слободна бацања, а нисмо добили ништа. Не знам како су дошли до те одлуке. Схватам да су узели у обзир то што је Бобан направио фаул, али је и ово друго најамање фаул. Направио је контакт са главом противника. То је фаул", рекао је Риверс.

Риверс је после седам утакмица без иједног минута дао шансу Марјановићу у градском дербију, а он ју је максимално искористио постигавши 11 поена уз 5 скокова за 13 минута на паркету.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар