Video: Rivers o udaranju Marjanovića...

Laktom u glavu, pa to je faul! Trener Los Anđeles Klipersa, Dok Rivers, besan je zbog odluke sudija u završnici meča sa gradskim rivalom Lejkersima koja je rešila pitanje pobednika.

Košarka 02.02.2019 | 13:15
Video: Rivers o udaranju Marjanovića...
Sudije su svirale faul Bobanu Marjanoviću nad Lensom Stivensonom iako je igrač Lejkersa prilikom napada na koš uradio laktom Srbina u nos.

Stivenson je postigao koš i pogodio dodatno slobodno bacanje za 123:118 čime je prelomio meč u produžetku za pobedu "jezeraša".

"Ne verujem da je Lens to uradio namerno, ali u ovakvim situacijama namera nije bitna. Ako laktom udarite protivnika u nos onda je to faul. Nekada su isključivali za manje. Pomislio sam da ćemo dobiti loptu, možda i slobodna bacanja, a nismo dobili ništa. Ne znam kako su došli do te odluke. Shvatam da su uzeli u obzir to što je Boban napravio faul, ali je i ovo drugo najamanje faul. Napravio je kontakt sa glavom protivnika. To je faul", rekao je Rivers.

Rivers je posle sedam utakmica bez ijednog minuta dao šansu Marjanoviću u gradskom derbiju, a on ju je maksimalno iskoristio postigavši 11 poena uz 5 skokova za 13 minuta na parketu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar