Није стигла стрицу на сахрану

Станика Глигоријевић  (52) настрадала је у четвртак у тешкој саобраћајној несрећи на наплатној рампи Дољевац! Том приликом троје људи је лакше, а двоје теже повређено, а међу њима је и директор "Коридора" Зоран Бабић.  

Србија 01.02.2019 | 14:05
Није стигла стрицу на сахрану
Како сазнаје Курир, несрећна Станика је са сестром и зетом кренула стрицу на сахрану.

Станика је седела на задњем седишту „опела“, у који је ударила „шкода“ директора „Коридора“.

Од силине ударца „астра“ се закуцала у „пасат“ који је излазио са наплатне рампе, а који је возио Станоје С. У „опелу“ поред Станике налазили су се њена сестра Мирјана А. и зет Звонко који су тешко повређени али ван животне опасности, као и Станоје С.

Лакше повређен је Дејан С. (35) возач директора „Коридора“, који је данас и ухапшен.  

"Возачу је одређен притвор у трајању до 48 часова и он ће сутра бити приведен у тужилаштво уз кривичну пријаву за тешко дело против безбедности јавног сабраћаја", казали су данас у Основном јавном тужилаштву.

Директор Коридора Србије Зоран Бабић је завршио са отвореним преломом бутне кости и пршљена, а како Курир сазнаје, лекари се боре да омогуће нормално функционисање Бабићеве ноге. Кажу да опоравак од прелома бутне кости траје јако дуго.



Како сазнајемо, узрок трагичног удеса су највероватније велика брзина и густа магла која је смањила видљивост на 15 метара. Како причају очевици, возило „Коридора Србије“ промашило је канал за електронску наплату путарине и ударило у возило које је на рампи чекало.

"На наплатној рампи се око 8.20 зачуо велики тресак, а онда још један. Дошло је до ланчаног судара у самом каналу за наплату путарине. У првом аутомобилу марке „пасат“ био је мушкарац С. С., у „опел астри“ била је жена која је погинула, и мушкарац А. С. и жена М. С., а треће возило је било „шкода суперб“, у којој су били Бабић и његов возач. „Пасат“ и „астра“ су стајали на наплатној рампи, а онда је „шкода“ налетела на њих. Тело су из олупине ватрогасци извлачили сатима", испричао нам је један од очевидаца.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

01.02.2019 14:33

Сигурно је криво ово ауто сто је цекало на наплату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Профи Возац

01.02.2019 14:37

Бахати дрзавни возац...све му је дозвољено, али док се овако несто не деси...

ОДГОВОРИТЕ