Најлуђа прича дана!

Како је Свонси испалио Лидс за репрезентативца Велса? Данијел Џејмс после свега неће обући дрес најбољег тима у Чемпионшипу, иако се уредно сликао у њему.

Фудбал 01.02.2019 | 19:20
Најлуђа прича дана!
Појачање за Премијер лигу ипак није стигло вечерас у Лидс. А ишчекивало се...

Великан из Јоркшира и лидер Чемпионшипа требало је да комплетира после неколико недеља тешких преговора позајмицу једног од најталентованијих велшких фудбалера, крилног нападача Свонсија Данијела Џејмса (21). Међутим, Лабудови су их испалили у последњем тренутку. И Лидс и свог фудбалера.

Џејмс је цео данашњи дан провео на Еланду. Допутовао је још у среду увече на лекарске прегледе и потписивање уговора, а након што су се клубови коначно споразумели око детаља трансфера. Левокрилни нападач је требало да наступа у Лидсу најпре на позајмици, па да га откупе на лето за 5.000.000 фунти (5.700.000 евра) када уђу у Премијер лигу.

Међутим, током вечери дошло је до преокрета. Откако је Лидс комплетирао паирологију и послао је у Велс у 18 часова (19 по нашем) нико од надлежних са Либертија им се није јавио. Пуних пет сати покушавали су са Еланда да ступе у контракт са челницима Лабудова, али од никога ни трага ни гласа. Свонси није потписао свој део папирологије нити доставио до поноћи у седиште ЕФЛ-а потребну документацију па је трансфер дефинитивно пропао.

Недолазак Џејмса неће угрозити амбиције Марсела Бијелсе и Белих у покушају да се домогну Премијер лиге, али свакако да остаје жал јер се ради о драгуљу велшког фудбала и момку који је јесенас дебитовао за А селекцију код Рајана Гигса. Можда се Лидс на лето врати по Џејмса, мада то је већ прича за неки други дан.

Оно што је најчудније је да момак имао уговор до јуна ове године и да већ сада може да потпише уговор са било којим тимом као слободан агент, па многима није јасно зашто је Свонси одбио да узме бар који пени ове зиме.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар