Таленат свјетског гласа

Да од малих ногу живи музику И да је она њен живот с правом може рећи Неђица Мијајловић, ученица Музичке школе “Стеван Стојановић Мокрањац” у Бијељини. Ова талентована дјевојка раскошног гласа поред пјевања свира пет инструмената, има снимљених неколико ауторских пјесама, а побједница је И неколико десетина интернационалних такмичења.

Занимљивости 01.02.2019 | 12:20
Таленат свјетског гласа
Љубав према музици спознала је у најранијем дјетињству. Још у вртићу су препознали њен таленат, а она је годинама након тога потврдила да је мултиталентовна како за пјевање тако И за свирање.

Неђица Мијајловић је из Брчког, у Музичкој Школи “Стеван Стојановић Мокрањац” у Бијељини стиче неопходна знаја из ове области која развија И на бројним радионицама у раду са врхунским умјетницима. Свира чак пет инструмената.

Награде широм Србије, затим у Мађарској, Тунису, Летонији, Москви, Бјелорусији, Македонији, Грузији, Италији те Казахстану само су дио богате такмичарске историје ове дјевојке. Иако је била на моного фестивала посебно су јој драги фестивал у Новом Саду “Шкољкице” јер је И сама учествовала у стварању композиције, као И један у Италији гдје је освојила три прва мјеста.

Пред Неђицом је једна од најважнијих одлука у животу. Избор факултета који ће испунити њена очекивања. У овом моменту припрема се за богату такмичарску сезону.

Џез, блуз, поп, рок само су неки од музичких праваца које преферира, али каже да не постоји врста музике у којој не може да се пронађе. За овакве таленте сва врата су отворена, а остаје да видимо која ће отворити она.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар