Оптужница због отмице у БН

Окружни суд у Бањалуци потврдио је оптужницу против Драгана Церовца из Бијељине, оптуженог да је као члан криминалне групе у мају прошле године учествовао у отмици Ф. М. из Бијељине.

Република Српска 01.02.2019 | 10:02
Оптужница због отмице у БН
– Оптужница Церовца терети да је 14. маја прошле године, у саставу групе, заједно са још двије особе које се тренутно налазе у бјекству,  извршио кривично дјело отмица на штету особе Н.Ј. тако што су критичног дана у Бијељини, у периоду од 14 до 22 часа, силом и пријетњом, задржали, а потом и одвели оштећеног у намјери да од њега изнуде новац и принуде га да на своју штету сачини и потпише и овјери уговор о позајмици са особом Ф. М. на износ од 16.000,00 КМ – наводи се у оптужници Републичког јавног тужилаштва.

Церовац је ухапшен у новембру прошле године на граници БиХ и Србије по потјерници.

Полиција и даље трага за браћом Миљаном и Љубаном Видовићем који се налазе у бјекству и за којима је расписана међународна потјерница. 

Миљан Видовић, борећи се под заставом Србије, освојио је 2013. године у Сао Паулу титулу шампиона свијета у дисциплини К-1 полутешке категорије до 81 килограма.

Годину раније, освојио је и титулу шампиона Европе у категорији до 75 килограма, а на еврпоском трону замијенио га је млађи брат Љубан Видовић.

(Српскаинфо)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

За невјеровати

01.02.2019 09:16

Браца Видовици ...ста то би...ко их то увукао у то...из добростојеце. породице..пре неки дан им се отац огласио зове их да се ману лосег друства

ОДГОВОРИТЕ
Name

хофман

01.02.2019 10:03

А то су Хофмановци, заведени.