Optužnica zbog otmice u BN

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Dragana Cerovca iz Bijeljine, optuženog da je kao član kriminalne grupe u maju prošle godine učestvovao u otmici F. M. iz Bijeljine.

Republika Srpska 01.02.2019 | 10:02
Optužnica zbog otmice u BN
– Optužnica Cerovca tereti da je 14. maja prošle godine, u sastavu grupe, zajedno sa još dvije osobe koje se trenutno nalaze u bjekstvu,  izvršio krivično djelo otmica na štetu osobe N.J. tako što su kritičnog dana u Bijeljini, u periodu od 14 do 22 časa, silom i prijetnjom, zadržali, a potom i odveli oštećenog u namjeri da od njega iznude novac i prinude ga da na svoju štetu sačini i potpiše i ovjeri ugovor o pozajmici sa osobom F. M. na iznos od 16.000,00 KM – navodi se u optužnici Republičkog javnog tužilaštva.

Cerovac je uhapšen u novembru prošle godine na granici BiH i Srbije po potjernici.

Policija i dalje traga za braćom Miljanom i Ljubanom Vidovićem koji se nalaze u bjekstvu i za kojima je raspisana međunarodna potjernica. 

Miljan Vidović, boreći se pod zastavom Srbije, osvojio je 2013. godine u Sao Paulu titulu šampiona svijeta u disciplini K-1 poluteške kategorije do 81 kilograma.

Godinu ranije, osvojio je i titulu šampiona Evrope u kategoriji do 75 kilograma, a na evrposkom tronu zamijenio ga je mlađi brat Ljuban Vidović.

(Srpskainfo)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Za nevjerovati

01.02.2019 09:16

Braca Vidovici ...sta to bi...ko ih to uvukao u to...iz dobrostojece. porodice..pre neki dan im se otac oglasio zove ih da se manu loseg drustva

ODGOVORITE
Name

hofman

01.02.2019 10:03

A to su Hofmanovci, zavedeni.