Барсин завршни посао: Тодибо 396 км аутомобилом!

Мали авиони више нису популарни у Француској!

Фудбал 01.02.2019 | 17:50
Барсин завршни посао: Тодибо 396 км аутомобилом!
Растанци са Муниром Ел Хададијем и Денисом Суарезом, договор са Кевин-Принц Боатенгом и Жејсоном Муриљом, те Френки де Јонг за лето. Барселона може да буде задовољна учињеним у јануарском прелазном року посебно што је вечерас, мање од три сата "пре звука сирене", завршила још један, последњи посао. Жан-Клер Тодибо, 19-годишњи штопер који је већ парафирао долазак на крају сезоне кад му истекне уговор са Тулузом, ипак је поранио шест месеци.

У Тулузу су се наиме љутили на Тодибоа зато што није желео да продужи уговор и дозволи клубу да узме неко обештећење, па су га послали да тренира са омладинцима. Барси то наравно никако није одговарало, па је одлучено да се Тодибоов долазак убрза.

Мундо Депортиво је први јавио, а клуб сада и потврдио: преговори са председником Тулуза Оливијеом Садраном поново су отворени и договор је брзо озваничен. Према медијским извештајима Барса ће за ово убрзање платити 2.000.000 евра. Барси свакако није у интересу да Тодибо изгуби шест месеци, Садран је, иако је бесан на Барсу јер му отима клинце, прихватио компромис јер боље ишта него ништа.

Тодибо је тако добио дозволу да у пратњи менаџера Симона Фестинесија крене за Барселону. После трагедије Емилијана Сале на путу за Кардиф приватни авиони више нису тако популарни у Француској, па јеТодибо сео у аутомобил и натенане до Каталоније. Од Тулуза до Барселоне 396 километара, нема журбе...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар