Barsin završni posao: Todibo 396 km automobilom!

Mali avioni više nisu popularni u Francuskoj!

Fudbal 01.02.2019 | 17:50
Barsin završni posao: Todibo 396 km automobilom!
Rastanci sa Munirom El Hadadijem i Denisom Suarezom, dogovor sa Kevin-Princ Boatengom i Žejsonom Muriljom, te Frenki de Jong za leto. Barselona može da bude zadovoljna učinjenim u januarskom prelaznom roku posebno što je večeras, manje od tri sata "pre zvuka sirene", završila još jedan, poslednji posao. Žan-Kler Todibo, 19-godišnji štoper koji je već parafirao dolazak na kraju sezone kad mu istekne ugovor sa Tuluzom, ipak je poranio šest meseci.

U Tuluzu su se naime ljutili na Todiboa zato što nije želeo da produži ugovor i dozvoli klubu da uzme neko obeštećenje, pa su ga poslali da trenira sa omladincima. Barsi to naravno nikako nije odgovaralo, pa je odlučeno da se Todiboov dolazak ubrza.

Mundo Deportivo je prvi javio, a klub sada i potvrdio: pregovori sa predsednikom Tuluza Olivijeom Sadranom ponovo su otvoreni i dogovor je brzo ozvaničen. Prema medijskim izveštajima Barsa će za ovo ubrzanje platiti 2.000.000 evra. Barsi svakako nije u interesu da Todibo izgubi šest meseci, Sadran je, iako je besan na Barsu jer mu otima klince, prihvatio kompromis jer bolje išta nego ništa.

Todibo je tako dobio dozvolu da u pratnji menadžera Simona Festinesija krene za Barselonu. Posle tragedije Emilijana Sale na putu za Kardif privatni avioni više nisu tako popularni u Francuskoj, pa jeTodibo seo u automobil i natenane do Katalonije. Od Tuluza do Barselone 396 kilometara, nema žurbe...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar