Видео: Најбоља промоција појачања овог јануара!

Добро нам дошао назад, Питер! Питер Крауч се вратио у Премијер лигу! Досадашњи фудбалер Стоука, Питер Крауч, прешао је у Барнли до краја сезоне.

Фудбал 01.02.2019 | 19:30
Видео: Најбоља промоција појачања овог јануара!
Чувен је његов одговор на питање: шта би био да ниси фудбалер?

“Невин“, рекао је Питер Крауч, иначе ожењен суператрактивном Еби Кленси, и заувек одушевио све фудбалске фанатике који су истовремено и заљубљеници у острвски хумор.

Барнли је зато ускочио у исто коло и на веома духовит начин потврдио: Крауч се враћа у Премијер лигу! Дугајлија који је ове сезоне у Стоуку углавном улазио са клупе и на 23 утакмице постигао само један гол у Чемпионшипу до краја сезоне играће на позајмици на Турф Муру.

Донеће искуство, очигледно и ведар дух. Цела Енглеска вечерас се смеје Барнлијевој промоцији новог појачања, познато и по прослави гола против Мађарске из 2006. године када је Крауч глумио робота. Али немојте да вас то завара, човек је на 462 утакмице за Ливерпул, Тотенхем, Астон Вилу, Портсмут и   Саутемптон постигапо 108 голова у Премијер лиги. Није шала од играча.

Како било, Барнлију Оскар за најбољу промоцију појачања овог јануара.



У склопу договора, Сем Воукс ће из Барнлија прећи у друголигаша Стоук, са којим је потписао уговор на три и по године.

Каруч, који је у среду напунио 38 година, одиграо је 462 утакмице за шест различитих клубова у Премијер лиги и постигао је 108 голова.

Бивши енглески репрезентативац био је део екипе Стоука која је прошле сезоне испала из Премијер лиге. Он је током каријере играо за Тотенхем, Астон Вилу, Саутемптон, Ливерпул и Портсмут.

Воукс је играо за Велс на Европском првенству 2016. године. У Барнлију је од јула 2012. године, а ове сезоне био је стартер у 10 првенствених утакмица.

Барнли је на Твитеру најавио долазак Крауча видео снимком робота који улази у просторије клуба, пре него што га је оборила лопта коју је шутнуо Крауч, подсећајући на радовање Крауча, који је приликом прослављања гола имитирао робота.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар