Video: Najbolja promocija pojačanja ovog januara!

Dobro nam došao nazad, Piter! Piter Krauč se vratio u Premijer ligu! Dosadašnji fudbaler Stouka, Piter Krauč, prešao je u Barnli do kraja sezone.

Fudbal 01.02.2019 | 19:30
Video: Najbolja promocija pojačanja ovog januara!
Čuven je njegov odgovor na pitanje: šta bi bio da nisi fudbaler?

“Nevin“, rekao je Piter Krauč, inače oženjen superatraktivnom Ebi Klensi, i zauvek oduševio sve fudbalske fanatike koji su istovremeno i zaljubljenici u ostrvski humor.

Barnli je zato uskočio u isto kolo i na veoma duhovit način potvrdio: Krauč se vraća u Premijer ligu! Dugajlija koji je ove sezone u Stouku uglavnom ulazio sa klupe i na 23 utakmice postigao samo jedan gol u Čempionšipu do kraja sezone igraće na pozajmici na Turf Muru.

Doneće iskustvo, očigledno i vedar duh. Cela Engleska večeras se smeje Barnlijevoj promociji novog pojačanja, poznato i po proslavi gola protiv Mađarske iz 2006. godine kada je Krauč glumio robota. Ali nemojte da vas to zavara, čovek je na 462 utakmice za Liverpul, Totenhem, Aston Vilu, Portsmut i   Sautempton postigapo 108 golova u Premijer ligi. Nije šala od igrača.

Kako bilo, Barnliju Oskar za najbolju promociju pojačanja ovog januara.



U sklopu dogovora, Sem Vouks će iz Barnlija preći u drugoligaša Stouk, sa kojim je potpisao ugovor na tri i po godine.

Karuč, koji je u sredu napunio 38 godina, odigrao je 462 utakmice za šest različitih klubova u Premijer ligi i postigao je 108 golova.

Bivši engleski reprezentativac bio je deo ekipe Stouka koja je prošle sezone ispala iz Premijer lige. On je tokom karijere igrao za Totenhem, Aston Vilu, Sautempton, Liverpul i Portsmut.

Vouks je igrao za Vels na Evropskom prvenstvu 2016. godine. U Barnliju je od jula 2012. godine, a ove sezone bio je starter u 10 prvenstvenih utakmica.

Barnli je na Tviteru najavio dolazak Krauča video snimkom robota koji ulazi u prostorije kluba, pre nego što ga je oborila lopta koju je šutnuo Krauč, podsećajući na radovanje Krauča, koji je prilikom proslavljanja gola imitirao robota.

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar