Без коментара о укидању такси

Састанак лидера коалиције ПАН са косовским предсједником, Хашимом Тачијем, завршен је вечерас, преносе приштински медији, наводећи да је Рамуш Харадинај изашао из зграде са помоћницима не желећи да за медије дају било какав коментар.  

Регион 31.01.2019 | 19:54
Без коментара о укидању такси
Медији су раније јавили да је главна тема састанка дијалог са Београдом.

Коха. нет наводи да је на састанку био и француски амбасадор Дидије Шабер, док други медији наводе да за сада није јасно да ли се он само затекао у исто вријеме у згради или је учествовао у разговорима. 

“Зери” је раније данас пренио да је амерички амбасадор Филип Коснет, незадовољан састанаком са институционалним и политичким лидера у Приштини, Тачијем, Весељијем и Харадинајем, наводно демонстративно напустио састанак, а излазећи је залупио вратима, а да су Тачи, Весељи и Харадинај и након његовог одласка остали у посторији у којој се састанак одржавао.

Како је пренио лист, Коснет је састанак напустио због одбијања Харадинаја да суспендује таксе наметнуте на производе из Србије и БиХ, што би отворило пут ка наставку дијалога са Београдом.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мрцко Наиздан

31.01.2019 18:57

Треба прекинути све економске везе са Косовом. То це ојацати њихову привреду и омогуцити самосталност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бејзбол палица

31.01.2019 20:55

Претпостављам да при томе мислиш и на укидање испорука струје, основне медицинске опреме, људских органа и хране из Србије и БиХ ка Косову и проток људи и робе са Косова ка земљама ЕУ преко Србије и БиХ, па нека иду преко Албаније, Црне Горе, преко новог Пељешког моста до ЕУ. А кад кажем робе са Косова, при томе мислим на комплетан њихов извоз, дакле свих 5 артикала: бакљаве, туљумбе, кифље, марију-ану и бело. Баш ће се усрећити и "осамосталити".

Name

Дора.

31.01.2019 20:10

Докле ће се бахатити на отетој Светој Српској Територији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косово је Српско

01.02.2019 00:03

Терориристи у затвор !

ОДГОВОРИТЕ
Name

младен

01.02.2019 08:41

Новца имају да могу нов Дубаи направити .Цекају стрпљиво и понизавају нас .Докад иста мозе бити .Ниста вец како они хоце и Амери су творци ове ситуације подрзавају га сто процентно а глуме да га притисцу лази лаз .

ОДГОВОРИТЕ