Bez komentara o ukidanju taksi

Sastanak lidera koalicije PAN sa kosovskim predsjednikom, Hašimom Tačijem, završen je večeras, prenose prištinski mediji, navodeći da je Ramuš Haradinaj izašao iz zgrade sa pomoćnicima ne želeći da za medije daju bilo kakav komentar.  

Region 31.01.2019 | 19:54
Bez komentara o ukidanju taksi
Mediji su ranije javili da je glavna tema sastanka dijalog sa Beogradom.

Koha. net navodi da je na sastanku bio i francuski ambasador Didije Šaber, dok drugi mediji navode da za sada nije jasno da li se on samo zatekao u isto vrijeme u zgradi ili je učestvovao u razgovorima. 

“Zeri” je ranije danas prenio da je američki ambasador Filip Kosnet, nezadovoljan sastanakom sa institucionalnim i političkim lidera u Prištini, Tačijem, Veseljijem i Haradinajem, navodno demonstrativno napustio sastanak, a izlazeći je zalupio vratima, a da su Tači, Veselji i Haradinaj i nakon njegovog odlaska ostali u postoriji u kojoj se sastanak održavao.

Kako je prenio list, Kosnet je sastanak napustio zbog odbijanja Haradinaja da suspenduje takse nametnute na proizvode iz Srbije i BiH, što bi otvorilo put ka nastavku dijaloga sa Beogradom.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mrcko Naizdan

31.01.2019 18:57

Treba prekinuti sve ekonomske veze sa Kosovom. To ce ojacati njihovu privredu i omoguciti samostalnost.

ODGOVORITE
Name

Bejzbol palica

31.01.2019 20:55

Pretpostavljam da pri tome misliš i na ukidanje isporuka struje, osnovne medicinske opreme, ljudskih organa i hrane iz Srbije i BiH ka Kosovu i protok ljudi i robe sa Kosova ka zemljama EU preko Srbije i BiH, pa neka idu preko Albanije, Crne Gore, preko novog Pelješkog mosta do EU. A kad kažem robe sa Kosova, pri tome mislim na kompletan njihov izvoz, dakle svih 5 artikala: bakljave, tuljumbe, kiflje, mariju-anu i belo. Baš će se usrećiti i "osamostaliti".

Name

Dora.

31.01.2019 20:10

Dokle će se bahatiti na otetoj Svetoj Srpskoj Teritoriji.

ODGOVORITE
Name

Косово је Српско

01.02.2019 00:03

Терориристи у затвор !

ODGOVORITE
Name

mladen

01.02.2019 08:41

Novca imaju da mogu nov Dubai napraviti .Cekaju strpljivo i ponizavaju nas .Dokad ista moze biti .Nista vec kako oni hoce i Ameri su tvorci ove situacije podrzavaju ga sto procentno a glume da ga pritiscu lazi laz .

ODGOVORITE