Савићевић о Ђоковићу...

Запушио је уста паметњаковићима! Легендарни црногорски фудбалер, Дејан Савићевић, прокоментарисао је доминацију Новака Ђоковића на Аустралијан опену.

Тенис 02.02.2019 | 18:30
Савићевић о Ђоковићу...
"Новак је чудо у сваком смислу, и као спортиста и као човек. Он је био чудо и освојио је скоро све и пре те несрећне повреде. После операције, хвала Богу, све се вратило на старо, а по мом мишљењу требало је да је уради раније, није требало да чека. Још драже ми је што је наставио са победама и да руши рекорде јер је запушио уста паметњаковићима, назови филозофима, који као да су прижељкивали његов пад и да стане. Чини ми се, са ове дистанце, да су те дрске изјаве појединаца њега мотивисале додатно и не могу речима довољно да опишем колико ми је драго што се вратио и неверним Томама запушио уста", рекао је Савићевић за "Блиц".

Ђоковић се после 18-месечне кризе након повреде вратио на врхунски ниво и освојио последња три Гренд слема.

"Дечко је институција. Што се тиче успеха и каријере, наравно да није било лако ићи ка висинама и постати број један. Међутим, одговорно тврдим, најтеже је остати на врху. А он остаје и надам се да ће остати што дуже. Шаљем му пуно поздрава и желим му све најбоље, и наравно да ћу навијати за њега као и до сада, из све снаге", додао је председник Фудбалског савеза Црне Горе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар