Savićević o Đokoviću...

Zapušio je usta pametnjakovićima! Legendarni crnogorski fudbaler, Dejan Savićević, prokomentarisao je dominaciju Novaka Đokovića na Australijan openu.

Tenis 02.02.2019 | 18:30
Savićević o Đokoviću...
"Novak je čudo u svakom smislu, i kao sportista i kao čovek. On je bio čudo i osvojio je skoro sve i pre te nesrećne povrede. Posle operacije, hvala Bogu, sve se vratilo na staro, a po mom mišljenju trebalo je da je uradi ranije, nije trebalo da čeka. Još draže mi je što je nastavio sa pobedama i da ruši rekorde jer je zapušio usta pametnjakovićima, nazovi filozofima, koji kao da su priželjkivali njegov pad i da stane. Čini mi se, sa ove distance, da su te drske izjave pojedinaca njega motivisale dodatno i ne mogu rečima dovoljno da opišem koliko mi je drago što se vratio i nevernim Tomama zapušio usta", rekao je Savićević za "Blic".

Đoković se posle 18-mesečne krize nakon povrede vratio na vrhunski nivo i osvojio poslednja tri Grend slema.

"Dečko je institucija. Što se tiče uspeha i karijere, naravno da nije bilo lako ići ka visinama i postati broj jedan. Međutim, odgovorno tvrdim, najteže je ostati na vrhu. A on ostaje i nadam se da će ostati što duže. Šaljem mu puno pozdrava i želim mu sve najbolje, i naravno da ću navijati za njega kao i do sada, iz sve snage", dodao je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar