ЕК: Преокрет Валенсије у Малаги за перфектан скор!

Кошаркаши Валенсије остали су перфектни у топ 16 фази Еврокупа, пошто су славилиа на гостовању против Уникахе са 72:69.

Кошарка 30.01.2019 | 23:38
ЕК: Преокрет Валенсије у Малаги за перфектан скор!
Домаћи кошаркаши водили су од старта меча и контролисали су ритам. На полувремену су имали двоцифрену преност и све је водило ка победи екипе из Малаге.

Евентуалним тријумфом од једанаест или више поена Уникаха би избила на првом место групе Г, а како је разлика стално била око те границе, уследио је одговор Валенсије.

Гости су у првом полувремену примили 45 поена, међутим у другом су дозволили Уникахи свега 24 и овај период игре добили су са 37:24. Сјајну одбрану одиграли су изабраници тренера Понсарноа и на крају уписали пету победу у пет утакмица.

Најефикаснији у победничком саставу био је Мет Томас са 18 поена, Дубљевић је постигао 15, док је Дорнекамп убацио 11. У пораженом саставу Фернандес је меч завршио са 20, Вачински је додао 13, док је репрезентативац Србије Драган Милосављевић постигао свега два.

У осталим мечевима Цедевита је доживела и пети пораз, овога пута од Андоре (87:71), АСВЕЛ је пред домаћом публиком савладао Локомотиву Кубањ, док је Улм на гостовању био бољи од Франкфурта.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар