ДК - Зимоњић: Истомин добио Нолета, а од њега највише зависе!

Селектор српских тенисера Ненад Зимоњић рекао је да је његова екипа фаворит у квалфикацијама за Дејвис куп против Узбекистана.

Тенис 31.01.2019 | 15:15
ДК - Зимоњић: Истомин добио Нолета, а од њега највише зависе!
Зимоњић је додао да његова екипа то треба да докаже на терену.

"Јесмо на папиру, али то све треба показати и на терену. Задовољан сам формом играча и верујем да ће свако пружити максимум, што мислим да ће бити довољно да оправдамо ту улогу", рекао је Зимоњић на званичној конференцији за новинаре пред жреб у Ташкенту.

Србија ће у петак и суботу играти против Узбекистана у квалификацијама за Дејвис куп.

"Лапо тренирамо, атмосфера је сјајна. Сви се максимално залажу како бисмо се прилагодили на услове. Како одмичу тренинзи, све је боље и верујем да ћемо бити максимално спремни", казао је Зимоњић.

Селектор је навео да је Узбекистан "у сваком погледу тежак противник", и причао о њиховом најбољем тенисеру Денису Истомину.

"Од њега ће, наравно, највише зависити. Он је веома искусан и може сваког да победи, што је доказао и победом над Новаком Ђоковићем пре пар година у Аустралији. Остали су млади момци, пуни жеље да пред домаћом публиком покажу шта знају", казао је Зимоњич.

После тренинга репрезентације Србије говорио је Ласло Ђере, који је рекао

"Припреме теку добро, сви смо у доста доброј форми, пре свих Лајовић и Крајиновић. Фаворити смо, али ће ово бити веома тежак дуел за нас. Покушаћемо да Србији донесемо победу",рекао је Ђере.

Поред Ђереа, у Дејвис куп тиму Србије су још Душан Лајовић, Филип Крајиновић, Никола Милојевић и Виктор Троицки.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар