Лејкерси праве супертим - Ирвинг жели код Леброна!

Кајри Ирвинг, кошаркаш Бостона, могао би на лето да се придружи Леброну Џејмсу у Лос Анђелес Лејкерсима.

Кошарка 01.02.2019 | 23:10
Лејкерси праве супертим - Ирвинг жели код Леброна!
Према писању Рича Бучера, новинара Бличер рипорта, Ирвинг озбиљно размишља о преласку у франшизу из "града анђела".

Кајри Ирвинг и Леброн Џејмс 2016. године освојили су титулу са Кливленд Кавалирсима, у сада већ историјском финалу против Голден Стејт Вориорса.

Ирвинг је погодио и онај чувени шут у седмој утакмици преко Стефа Карија, међутим годину дана касније затражио је да напусти Кавалирсе јер није желео више да буде у сенци Џејмса.

Кајри је хтео да има своју екипу, да буде лидер и да је води до шампионског прстена. Међутим, то не може свако. Тренутно му не иде најбоље као вођи у Бостону и пре неколико дана у јавност је изашла његова порука извињења Леброну Џејмсу.

"Назвао сам Џејмса да му се извиним што сам био 'клинац' и што сам желео да све буде моје. Хтео сам да буде момак који ће водити екипу до НБА прстена, желео сам да будем лидер. Желео сам да будем све то, али бити вођа није намењено свима на свету. Леброн је био један од тих момака који је покушао свим да нам покаже како се осваја шампионат", рекао је Ирвинг.

Из овога се види да се Ирвинг покајао и уколико Селтикси ове сезоне не успеју да уђу у финале и да се боре за титулу, постоји велика вероватноћа да неће потписати уговор са Бостоном, већ са Лос Анђелес Лејкерсима.

Подсећамо, Ентони Дејвис, који је затражио трејд из Њу Орлеанса, жели да игра у Лос Анђелес Лејкерсима, док ће и Клеј Томпсон разматрати ову франшизу уколико му Голден Стејт Вориорси не понуде максималан уговор.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар