Lejkersi prave supertim - Irving želi kod Lebrona!

Kajri Irving, košarkaš Bostona, mogao bi na leto da se pridruži Lebronu Džejmsu u Los Anđeles Lejkersima.

Košarka 01.02.2019 | 23:10
Lejkersi prave supertim - Irving želi kod Lebrona!
Prema pisanju Riča Bučera, novinara Bličer riporta, Irving ozbiljno razmišlja o prelasku u franšizu iz "grada anđela".

Kajri Irving i Lebron Džejms 2016. godine osvojili su titulu sa Klivlend Kavalirsima, u sada već istorijskom finalu protiv Golden Stejt Voriorsa.

Irving je pogodio i onaj čuveni šut u sedmoj utakmici preko Stefa Karija, međutim godinu dana kasnije zatražio je da napusti Kavalirse jer nije želeo više da bude u senci Džejmsa.

Kajri je hteo da ima svoju ekipu, da bude lider i da je vodi do šampionskog prstena. Međutim, to ne može svako. Trenutno mu ne ide najbolje kao vođi u Bostonu i pre nekoliko dana u javnost je izašla njegova poruka izvinjenja Lebronu Džejmsu.

"Nazvao sam Džejmsa da mu se izvinim što sam bio 'klinac' i što sam želeo da sve bude moje. Hteo sam da bude momak koji će voditi ekipu do NBA prstena, želeo sam da budem lider. Želeo sam da budem sve to, ali biti vođa nije namenjeno svima na svetu. Lebron je bio jedan od tih momaka koji je pokušao svim da nam pokaže kako se osvaja šampionat", rekao je Irving.

Iz ovoga se vidi da se Irving pokajao i ukoliko Seltiksi ove sezone ne uspeju da uđu u finale i da se bore za titulu, postoji velika verovatnoća da neće potpisati ugovor sa Bostonom, već sa Los Anđeles Lejkersima.

Podsećamo, Entoni Dejvis, koji je zatražio trejd iz Nju Orleansa, želi da igra u Los Anđeles Lejkersima, dok će i Klej Tompson razmatrati ovu franšizu ukoliko mu Golden Stejt Voriorsi ne ponude maksimalan ugovor.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar