''Новак побјеђује на свим подлогама, зато је најбољи!''

''Док Роџер има шансе само на трави!" Беатрис "Ђиђи" Фернандес, чланица Тениске куће славних, сматра да Новак Ђоковић има добре шансе да стигне Роџера Федерера по броју Гренд слем титула.

Тенис 01.02.2019 | 21:30
''Новак побјеђује на свим подлогама, зато је најбољи!''
Легендарна Ђиђи која је у дублу освојила 17. титула на највећим турнирима рекла је за амерички "Спортс Илустратед" да је испред Новак још четири или пет врхунских сезона и да може да буде најбољи тенисер свих времена.

"Он је један од најбољих тенисера свих времена. Мислим да има шансу да 'ухвати' Роџера по броју Гренд слем титула... Федерер ће одиграти још неколико Гренд слемова, док Новак има само 31 годину, игра веома добро на свакој подлози и може победити и на шљаци, наравно бетону и трави. Са друге стране Роџер има шансе само на Вимблдону", рекла је Ђиђи и додала:

"Тако да Новак може да достигне Федерера по броју Гренд слем титула. Има четири или пет добрих година испред себе. Начин на који игра и уколико успе да одржи овај ниво игре дефинитивно може да буде најбољи икада".

Новак Ђоковић у недељу освојио је 15. Гренд слем титулу у каријери и налази се на трећем месту, одмах иза Надала који има 17 и Федерера који је први са 20 титула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар