''Novak pobjeđuje na svim podlogama, zato je najbolji!''

''Dok Rodžer ima šanse samo na travi!" Beatris "Điđi" Fernandes, članica Teniske kuće slavnih, smatra da Novak Đoković ima dobre šanse da stigne Rodžera Federera po broju Grend slem titula.

Tenis 01.02.2019 | 21:30
''Novak pobjeđuje na svim podlogama, zato je najbolji!''
Legendarna Điđi koja je u dublu osvojila 17. titula na najvećim turnirima rekla je za američki "Sports Ilustrated" da je ispred Novak još četiri ili pet vrhunskih sezona i da može da bude najbolji teniser svih vremena.

"On je jedan od najboljih tenisera svih vremena. Mislim da ima šansu da 'uhvati' Rodžera po broju Grend slem titula... Federer će odigrati još nekoliko Grend slemova, dok Novak ima samo 31 godinu, igra veoma dobro na svakoj podlozi i može pobediti i na šljaci, naravno betonu i travi. Sa druge strane Rodžer ima šanse samo na Vimbldonu", rekla je Điđi i dodala:

"Tako da Novak može da dostigne Federera po broju Grend slem titula. Ima četiri ili pet dobrih godina ispred sebe. Način na koji igra i ukoliko uspe da održi ovaj nivo igre definitivno može da bude najbolji ikada".

Novak Đoković u nedelju osvojio je 15. Grend slem titulu u karijeri i nalazi se na trećem mestu, odmah iza Nadala koji ima 17 i Federera koji je prvi sa 20 titula.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar