Право ниоткуд - Барселона завршила бразилског тинејџера!

Габријел Новаеш ће највероватније бити прикључен Барселони Б.

Фудбал 01.02.2019 | 08:00
Право ниоткуд - Барселона завршила бразилског тинејџера!
Бразилски 19-годишњи фудбалер Габријел Новаеш постаће у току дана члан Барселоне. Каталонци су комплетирали трансфер овог играча који ће стићи на позајмицу од годину и по дана, а Барса ће имати опцију да га откупи ако буде задовољна његовим развојем.

Мундо Депортиво преноси бразилски Глобоеспорте и истиче да је ово "готов посао" и да ће Новаеш бити подвргнут медицинским прегледима већ у току данашњег дана. Ради се о младом нападачу који у Барселону стиже из Сао Паола. Наступао је за младу репрезентацију Бразила до 20 година. Очекује се да ће бити прикључен Барселони Б где ће да стиче искуство и да се бори за промоцију у први тим.

Барселона није једина бацила око на Новаеша ове зиме. Раније овог месеца он се повезивао са могућим преласком у Севиљу, али очигледно је избор пао на Барселону.

Новаеш је недавно продужио уговор са Сао Паолом, а сада иде у Барсу. Играће за Барсу Б до краја сезоне и још једну преко. Занимљиво је да овај фудбалер још није ни дебитовао за први тим Сао Паола, а већ је на путу ка Каталонији где ће обавити медицински преглед.

Наравно, Барселона нема много времена јер је данас претпоследњи дан зимског прелазног рока.

Новаеш је ове седмице продужио уговор са Сао Паолом до 30. јуна 2022. године, што значи да би у случају откупа уговора бразилски тим могао да заради на овом нападачу. Претходни уговор му је истицао у новембру 2019. године.

Он његовој судбини у Барселони највероватније ће се одлучивати у јулу.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар