Роби почиње квалификације, па иде на трећу операцију!

Селектор БиХ истиче да се добро осећа и да је захват који му предстоји више "корективне" природе.

Фудбал 31.01.2019 | 09:15
Роби почиње квалификације, па иде на трећу операцију!
Роберт Просинечки потврдио је да се опоравио од операција обављених крајем прошле године, а у сусрет почетку квалификација за Европско првенство 23. марта.

"Осећам се одлично, одморио сам се и опоравио. Планирао сам ових дана да дођем у Сарајево, али сам долазак мало одложио, јер знам да су председник и генерални секретар Савеза на путу. Намеравам да посетим и доктора Шабановића, јер је остало да урадим још један, више корективни захват, али размишљам да то буде тек након меча против Грчке", изјавио је Просинечки, а пренео портал Клиx.

"Змајеви" на старту квалификација дочекују Јерменију, а дуел са Грцима на програму је 26. марта. У групи са њима су још Италија, Финска и Лихтенштајн.

Просинечки се на болове у стомаку пожалио по повратку из Лас Палмаса, где је Босна и Херцеговина 18. новембра играла пријатељску утакмицу са Шпанијом.

Хоспитализован је 22. новембра, констатована му је упала танког црева, а дан касније је и оперисан. Прва операција трајала је четири сата, а друга, која је уследила 1. децембра, знатно краће.

Лист "Аваз" истовремено је, позивајући се на извор у ФС БиХ и Клиничком центру сарајевског универзитета, објавио незваничну информацију, да ће селектор репрезентације трећи пут отићи "под нож" у периоду до 15. фебруара.

Некадашњем асу и тренеру Црвене звезде у сваком случају желимо добро здравље и што дужу и успешнију тренерску каријеру!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар