Robi počinje kvalifikacije, pa ide na treću operaciju!

Selektor BiH ističe da se dobro oseća i da je zahvat koji mu predstoji više "korektivne" prirode.

Fudbal 31.01.2019 | 09:15
Robi počinje kvalifikacije, pa ide na treću operaciju!
Robert Prosinečki potvrdio je da se oporavio od operacija obavljenih krajem prošle godine, a u susret početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 23. marta.

"Osećam se odlično, odmorio sam se i oporavio. Planirao sam ovih dana da dođem u Sarajevo, ali sam dolazak malo odložio, jer znam da su predsednik i generalni sekretar Saveza na putu. Nameravam da posetim i doktora Šabanovića, jer je ostalo da uradim još jedan, više korektivni zahvat, ali razmišljam da to bude tek nakon meča protiv Grčke", izjavio je Prosinečki, a preneo portal Klix.

"Zmajevi" na startu kvalifikacija dočekuju Jermeniju, a duel sa Grcima na programu je 26. marta. U grupi sa njima su još Italija, Finska i Lihtenštajn.

Prosinečki se na bolove u stomaku požalio po povratku iz Las Palmasa, gde je Bosna i Hercegovina 18. novembra igrala prijateljsku utakmicu sa Španijom.

Hospitalizovan je 22. novembra, konstatovana mu je upala tankog creva, a dan kasnije je i operisan. Prva operacija trajala je četiri sata, a druga, koja je usledila 1. decembra, znatno kraće.

List "Avaz" istovremeno je, pozivajući se na izvor u FS BiH i Kliničkom centru sarajevskog univerziteta, objavio nezvaničnu informaciju, da će selektor reprezentacije treći put otići "pod nož" u periodu do 15. februara.

Nekadašnjem asu i treneru Crvene zvezde u svakom slučaju želimo dobro zdravlje i što dužu i uspešniju trenersku karijeru!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar