Михајловић хоће Басту, али има мало времена!

Нови тренер Болоње покушаће са сарадницима да у што краћем року појача тим.

Фудбал 30.01.2019 | 20:15
Михајловић хоће Басту, али има мало времена!
Синиша Михајловић стигао је у Болоњу, објаснио да верује у опстанак у Серији А и најавио да ће у наредним данима дати све од себе да "освежи" екипу пред финиш борбе за опстанак.

"Мало је времена, али је потребно да нешто урадимо. Јануарско тржиште је веома тешко и ако морамо да доведемо некога, онда је неопходно да нађемо некога ко ће нам помоћи. Не можете да узмете играче из иностраних лига или оне који се враћају после повреда. Зато се круг потенцијалних појачања сужава", изјавио је Миха у уторак.

Италијански новинари сазнали су да је наводно једно од могућих појачања Болоње српски интернационалац Душан Баста (34), ветеран Лација који је последњи пут био на терену 4. октобра, када је добио црвени картон у утакмици против Ајнтрахта.

Некадашњи репрезентативац Србије у својој петој сезони у Лацију није одиграо ни минут у Серији А и логично би било очекивати да му Римљани допусте одлазак, пола године пре истека уговора.

Међутим, овај посао би можда могао да компликујеповратак уругвајског дефанзивца Мартина Касереса из Лација у Јувентус, који је оставио тренера Римљана Симонеа Инзагија без поуздане дефанзивце опције на клупи.

Да ли ће Михајловић довести Басту у Болоњу биће познато до четвртка у поноћ, када ће бити "затворен" прелазни рок у Серији А.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар