Mihajlović hoće Bastu, ali ima malo vremena!

Novi trener Bolonje pokušaće sa saradnicima da u što kraćem roku pojača tim.

Fudbal 30.01.2019 | 20:15
Mihajlović hoće Bastu, ali ima malo vremena!
Siniša Mihajlović stigao je u Bolonju, objasnio da veruje u opstanak u Seriji A i najavio da će u narednim danima dati sve od sebe da "osveži" ekipu pred finiš borbe za opstanak.

"Malo je vremena, ali je potrebno da nešto uradimo. Januarsko tržište je veoma teško i ako moramo da dovedemo nekoga, onda je neophodno da nađemo nekoga ko će nam pomoći. Ne možete da uzmete igrače iz inostranih liga ili one koji se vraćaju posle povreda. Zato se krug potencijalnih pojačanja sužava", izjavio je Miha u utorak.

Italijanski novinari saznali su da je navodno jedno od mogućih pojačanja Bolonje srpski internacionalac Dušan Basta (34), veteran Lacija koji je poslednji put bio na terenu 4. oktobra, kada je dobio crveni karton u utakmici protiv Ajntrahta.

Nekadašnji reprezentativac Srbije u svojoj petoj sezoni u Laciju nije odigrao ni minut u Seriji A i logično bi bilo očekivati da mu Rimljani dopuste odlazak, pola godine pre isteka ugovora.

Međutim, ovaj posao bi možda mogao da komplikujepovratak urugvajskog defanzivca Martina Kaseresa iz Lacija u Juventus, koji je ostavio trenera Rimljana Simonea Inzagija bez pouzdane defanzivce opcije na klupi.

Da li će Mihajlović dovesti Bastu u Bolonju biće poznato do četvrtka u ponoć, kada će biti "zatvoren" prelazni rok u Seriji A.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar