Заборавите ОНОГ Сашу Ћурчића!

Некадашњи репрезентативац и ас Партизана уверава да је оставио за собом турбулентан период живота.

Фудбал 04.02.2019 | 14:00
Заборавите ОНОГ Сашу Ћурчића!
"Онај" Саша "Ђани" Чурчић (46) нема везе са овим "садашњим", који ће од фебруара постати члан стручног штаба суперлигаша Динамо Врања.

Некадашњи офанзивац Партизана и неколико премијерлигашких клубова уверава да је тако у интервјуу за "Спортски журнал", у којем је најавио скори повратак у Србију из Енглеске.

"Молио бих да не причамо о мојој прошлости. Заборавите Сашу Ћурчића из тог времена, сада сам нови човек. Тренер који жели да ради од јутра до мрака. Верујем у рад, томе сам посвећен неколико година уназад у Кристал паласу", рекао је популарни "Ђани", који је после турбулентне играчке каријере учествовао у неколико ријалити програма.

Последњих година, он је тренер у омладинским школама енглеских клубова.

"Са обавезама у Кристал паласу завршићу 9. фебруара и одмах кренућу пут Србије. Већ 13. фебруара ступићу на дужност тренера, а дан после је мој рођендан. Али без великог славља, мени је рад на првом месту", изјавио је Ћурчић и још једном наговестио велику промену у свом карактеру.

Уосталом, сви још памте његову чувену поруку "англоманијској Србији" пред један дерби.

"Фудбал ми је, схватио сам, све у животу. Ништа ми није тешко да радим, колико год неком чудно звучало", објашњава "Ђани".

Он из Енглеске поручује и да је у свакодневном контакту са првим човеком Динама, Драганом "Рецком" Антићем и да је оптимиста пред наставак борбе за опстанак.

"Имаће у плеј-ауту да се игра и игра. Предаје нема, уз максимално ангажовање свих уз клубу и мало спортске среће, верујем да ће Динамо да избори опстанак".

До доласка у Врање, Ћурчић ће завршити своју епизоду у Паласу.

"Енглеске академије фудбала немају лигу, дакле не играју за бодове. Клинци уче све што би требало у млађим категоријама да знају и наравно играју утакмице. Тренирао сам узраст до 14 и до 17 година, побеђивали смо Челси, Тотенхем, Арсенал, Ливерпул, оба Манчестера...", каже будући члан Динама, мотивисан за још један почетак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар